You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Με Μπακογιάννη η πίτα της Ενωσης Απανταχού Μανιατών

Με Μπακογιάννη η πίτα της Ενωσης Απανταχού Μανιατών

Με Μπακογιάννη η πίτα της Ενωσης Απανταχού Μανιατών

Την υποδέχτηκε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Χριστόφορος Μπουτσικάκης  –

 

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ενωσης Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» στην Κοκκινιώτισσα. Με έντονο το μανιάτικο στοιχείο αλλά και με πρόσωπα που εισπράττουν τον σεβασμό από όλους τους ιστορικούς τόπους της Ελλάδας, η εκδήλωση κράτησε καθηλωμένους τους προσκεκλημένους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Guest της βραδιάς η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία προσήλθε απαστράπτουσα συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο. Η κα Μπακογιάννη ήταν προσκεκλημμένη του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Χριστόφορου Μπουτσικάκη ο οποίος την υποδέχθηκε στην είσοδο.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος με τη στήριξη της ΝΔ, Νικόλαος Βλαχάκος και ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τον Δήμο Πειραιά, Κωνσταντίνος Νιζάμης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ» Σταύρος Βοϊδονικόλας, αφού υπενθύμισε ότι η Μανιάτικη κοινότητα του Πειραιά ξεπερνάει το 35% του πληθυσμού της πόλης, αναφέρθηκε στην πλούσια συμμετοχή των Μανιατών στα πολιτικά πράγματα, στην πνευματική ζωή, στις επιστήμες, στην επιχειρηματική δραστηριότητα και στα πολιτιστικά δρώμενα.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν δύο πρωταθλητές Πυγμαχίας της οικογένειας Τσαγκράκου. Την απονομή έκανε η κα Μπακογιάννη.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı