You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Μεταξά: “Λουκέτο” στο φαρμακείο λόγω ασθένειας του μοναδικού φαρμακοποιού

Μεταξά: “Λουκέτο” στο φαρμακείο λόγω ασθένειας του μοναδικού φαρμακοποιού

Μεταξά: “Λουκέτο” στο φαρμακείο λόγω ασθένειας του μοναδικού φαρμακοποιού

Για δεύτερη ημέρα αναβλήθηκαν προγραμματισμένες χημειοθεραπείες στο Νοσοκομείο Μεταξά. 120 ογκολογικοί ασθενείς βρίσκονται σε απόγνωση καθώς το φαρμακείο του νοσοκομείου έβαλε “λουκέτο” μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς αρρώστησε με Covid ο μοναδικός φαρμακοποιός.

“Ο φαρμακοποιός κόλλησε Covid με αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες να μην γίνονται χημειοθεραπείες. Εκατόν είκοσι (120) χημειοθεραπείες έχουν αναβληθεί. Έχει γίνει ο κακός χαμός. Αλλά και κάποια τμήματα του νοσοκομείου δεν μπορούν να πάρουν φάρμακα, ακόμη και για τους νοσηλευόμενους”, καταγγέλλουν στο iatropedia.gr εργαζόμενοι του Νοσοκομείου.

Όπως λένε, ακόμη πιο ανησυχητικό είναι, ότι εξαντλούνται και τα αποθέματα σε φάρμακα και από τις κλινικές του νοσοκομείου. Κι εάν δεν δοθεί λύση άμεσα, δεν αποκλείεται να κινδυνεύσουν ακόμη και ανθρώπινες ζωές.

Σε ένα από τα μεγαλύτερα Αντικαρκινικά Νοσοκομεία της χώρας, το «Μεταξά» του Πειραιά, υπηρετεί εδώ και χρόνια μόνο ένας νοσοκομειακός φαρμακοποιός. Πριν από πολλά χρόνια υπηρετούσαν πέντε, ενώ τα τελευταία χρόνια ο αριθμός αυτός ολοένα και μειώνεται.

Όσοι συνταξιοδοτούνται και αποχωρούν δεν αντικαθίστανται. Πρόσφατα μάλιστα είχε βρεθεί με απόσπαση στο «Μεταξά», από το Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά, ένας ακόμη φαρμακοποιός. Όμως, η απόσπαση του ανακλήθηκε, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην αρχική του θέση.

πηγή: iatropedia.gr

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı