You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Μεταξά: Για πρώτη φορά ρομποτική επέμβαση ριζικής προστατεκτομής

Μεταξά: Για πρώτη φορά ρομποτική επέμβαση ριζικής προστατεκτομής

Μεταξά: Για πρώτη φορά ρομποτική επέμβαση ριζικής προστατεκτομής

Για 1η φορά σε Δημόσιο Νοσοκομείο της χώρας, και δη στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, πραγματοποιήθηκε η 1η επέμβαση ριζικής αφαίρεσης προστάτη – ρομποτικά υποβοηθούμενη – με το χειρουργικό ρομπότ Da Vinci X.  Η επέμβαση έγινε από τον Προϊστάμενο – Διευθυντή του Ουρολογικού Τμήματος, κο Δημήτρη Πέτση και την εξαίρετη ομάδα συνεργατών και Ιατρών του Τμήματος, υπό την επίβλεψη του Dr Κυριάκου Γεωργίου – Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαράλαμπος Τουμπέκης δήλωσε εξαιρετικά χαρούμενος και αισιόδοξος ότι μια Νέα Εποχή ξεκινά στο Μεταξά, όπου η ποιότητα των υπηρεσιών υγείας για τους ασθενείς, θα είναι ένα αποτέλεσμα ακρίβειας της Επιστήμης της Ιατρικής, των εξαιρετικών γνώσεων των γιατρών, σε συνάρτηση με τη χρήση υψηλού τύπου Τεχνολογιών Ρομποτικών Συστημάτων.
“Σήμερα έγινε η αρχή… για 1η φορά σε Δημόσιο Νοσοκομείο η επέμβαση ριζικής προστατεκτομής. Σε αυτή τη σημαντική στιγμή είχα την τιμή να παρευρεθώ και να συνομιλήσω με τους επιστήμονές μας. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, τους συνεργάτες μου, όπως από την αρχή πρεσβεύω, – γιατρούς και νοσηλευτές – για την συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω της εκπαίδευσης και της Επιστήμης τους. Έχω βαθιά την πεποίθηση ότι το Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, θα συνεχίσει να προσφέρει στους ασθενείς υψηλού επιπέδου θεραπείες και υπόσχομαι να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για ένα Ογκολογικό Νοσοκομείο Πρότυπο!” κατέληξε ο κος Τουμπέκης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı