You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » «Μαύρισμα» Μελά στις εθνικές

«Μαύρισμα» Μελά στις εθνικές

«Μαύρισμα» Μελά στις εθνικές

Ευθεία αμφισβήτηση της επιλογής Μητσοτάκη από τον νεόκοπο υποψήφιο βουλευτή

Σοβαρό πλήγμα για το ηγετικό προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί η συμπεριφορά γαλάζιων στελεχών στο μεγάλο λιμάνι και συγκεκριμένα, υποψηφίων βουλευτών του κόμματος. Η μη συμμόρφωσή τους με τη γραμμή της Πειραιώς που στήριζε τον Νίκο Βλαχάκο και η στράτευσή τους με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, πέρα από ένδειξη απείθειας συνιστά και έλλειψη σεβασμού και ευθεία αμφισβήτηση του ίδιου του προέδρου της ΝΔ.

Ενας από αυτούς είναι ο νεόκοπος υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Μελάς, ο οποίος δημοσίως καλούσε μέσω facebook τους Πειραιώτες να στηρίξουν τον Γιάννη Μώραλη την ώρα που ο αρχηγός του κόμματός του περιόδευε στον Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο. Τους καλούσε δηλαδή, να γυρίσουν την πλάτη στο κόμμα του και να επιλέξουν για δήμαρχο τον εκλεκτό του Βαγγέλη Μαρινάκη , κόντρα στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κος Μελάς αποτελεί κόκκινο πανί για τους Νεοδημοκράτες στο μεγάλο λιμάνι καθώς δεν πρόκειται να του συγχωρήσουν στις επικείμενες εθνικές εκλογές το γεγονός ότι δίχασε τον κόσμο της ΝΔ, πολεμώντας την επίσημη επιλογή του αρχηγού της.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı