You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » “Μαζί γυρίζουμε σελίδα” – Σε Πόρο, Τροιζηνία και Μέθανα ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης

“Μαζί γυρίζουμε σελίδα” – Σε Πόρο, Τροιζηνία και Μέθανα ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης

“Μαζί γυρίζουμε σελίδα” – Σε Πόρο, Τροιζηνία και Μέθανα ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης

Περιοδεία στον Πόρο πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, Χριστόφορος  Μπουτσικάκης. Στη διάρκεια της επίσκεψής του είχε την ευκαιρία να συζητήσει  με φορείς και εκπροσώπους της περιοχής  αλλά  και με τον ίδιο τον Δήμαρχο του νησιού Γιάννη Δημητριάδη και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πόρος πραγματοποιώντας μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση.

Ο κ. Μπουτσικάκης αφού εξέφρασε την απόλυτη κατανόησή του για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, επεσήμανε στους φορείς και στους πολίτες, ότι με τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που οραματίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με το δυναμικό και απόλυτα ρεαλιστικό Πρόγραμμα της ΝΔ για το αύριο, ο Πειραιάς και τα νησιά μας θα γυρίσουν οριστικά σελίδα και  πως η διασφάλιση της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και η επίλυση των ουσιωδών προβλημάτων που ταλαιπωρούν την τοπική κοινωνία αποτελούν προσωπική δέσμευση για τον ίδιο και απόλυτη προτεραιότητά του.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων τόνισε πως «Στις 7 Ιουλίου, προχωράμε μαζί μπροστά, για τον Πειραιά μας, για τα Νησιά μας! Γιατί ενωμένοι όλα τα μπορούμε», κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των παρευρισκόμενων.

Μία ημέρα νωρίτερα, ο κος Μπουτσικάκης πραγματοποίησε περιοδεία στον Δήμο Τροιζηνίας- Μεθάνων. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στη Δημοτική Κοινότητα Γαλατά και στα Μέθανα, όπου επισκέφθηκε τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής και συνομίλησε με τους επιχειρηματίες, οι οποίοι του μετέφεραν τους προβληματισμούς τους και την έντονη ανησυχία τους για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους δεδομένης της δυσβάσταχτης γι’ αυτούς φορολογίας αλλά και γενικότερα για το μέλλον του τόπου τους. 

Αφού άκουσε με μεγάλη προσοχή όσα προβληματίζουν τους επιχειρηματίες, τους πυλώνες της τοπικής οικονομίας, τους διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ με το απόλυτα ρεαλιστικό και πολύπλευρο Πρόγραμμά της θα «θωρακίσει» το επιχειρείν και θα διασφαλίσει τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Γαλατά, ο κ. Μπουτσικάκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΝΔ, Γιώργο Αναστασιάδη και να κάνουν μια πολύ δημιουργική συζήτηση πολιτικού και οργανωτικού κυρίως περιεχομένου ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Στη συνέχεια της επισκέψεώς του ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς & Νήσων είχε συνάντηση με πολίτες, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν θερμά και είχαν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση στην οποία αντάλλαξαν ενδιαφέρουσες απόψεις για τοπικά ζητήματα. Ο κος Μπουτσικάκης αναφέρθηκε σε σημεία του Προγράμματος της ΝΔ που τους αφορούν άμεσα και τόνισε πως στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα γυρίζει οριστικά σελίδα με μια ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ. 

«Μπορούμε, αρκεί να εμπιστευτούμε και πάλι ανθρώπους με αξίες, ιδανικά και όραμα», επεσήμανε με έμφαση στους παρευρισκόμενους.

 www.sansimera.gr

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı