You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Μία απορία για την επίσκεψη Βενιζέλου στον Πειραιά

Μία απορία για την επίσκεψη Βενιζέλου στον Πειραιά

Μία απορία για την επίσκεψη Βενιζέλου στον Πειραιά

«Εμείς έχουμε έναν δρόμο, να μιλήσουμε άλλη γλώσσα και να λέμε την αλήθεια με πολύ συγκεκριμένο τρόπο». Ετσι έκλεισε ο κος Βενιζέλος την ομιλία του στο κτήριο των Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιώς και Νήσων.

Δυσκολεύομαι να κατανοήσω πως είναι δυνατόν νοήμονες άνθρωποι να αποτελούν το ακροατήριο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και να τον ακούν να μιλάει για αλήθεια όταν πολλάκις έχει αποδείξει ότι για αυτόν η αλήθεια και η ειλικρίνεια είναι απλώς δυο ακόμα λήμματα στα ελληνικά λεξικά.

Τι είχε να πει ο κος Βενιζέλος, ο γεννήτορας του ΕΕΤΗΔΕ, του γνωστού χαρατσιού μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, που λίγους μήνες πριν την επιβολή του μάς καθησύχαζε λέγοντάς μας ότι δεν μπορεί να ισχύσει κάτι τέτοιο;

Πώς είναι δυνατόν να ενισχύουν με την παρουσία τους μια επίσκεψη φιάσκο στον Πειραιά στηρίζοντας την προσπάθεια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την ανάνηψη του κόμματός του από το… κώμα με στόχο τη δική του επίπλευση ως αρχηγού;

Θα περίμενε κανείς να τους δει να του βγάζουν κόκκινη κάρτα και όχι σε ρόλο κλακαδόρου ενός αναξιόπιστου, του πλέον αναξιόπιστου πολιτικού της χώρας.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı