You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Μάχη σώμα με σώμα με τους αλλοδαπούς παρέμπορους

Μάχη σώμα με σώμα με τους αλλοδαπούς παρέμπορους

Μάχη σώμα με σώμα με τους αλλοδαπούς παρέμπορους

Δουλεύουν με αυταπάρνηση αψηφώντας τις απειλητικές διαθέσεις των παράνομων αλλοδαπών μικροπωλητών. Ο Νίκος Προβελεγιάδης (φωτο) τμηματάρχης Τροχαίας της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά σήμερα, είναι ο δημοτικός αστυνομικός που πριν από δυο χρόνια δέχθηκε επίθεση από παρέμπορους στην προσπάθειά του να κατάσχει τα παράνομα εμπορεύματα τους και να τους συλλάβει. Το αποτέλεσμα ήταν να του σπάσουν το πόδι και να μείνει εκτός υπηρεσίας για αρκετό διάστημα. Δεν το ’βαλε, όμως, κάτω. Επέστρεψε στο καθήκον συνεχίζοντας τη μάχη κατά του παρεμπορίου υπό τον αντιδήμαρχο Ευστάθιο Κωνσταντούζο για την προάσπιση των νόμιμων εμπόρων και των καταστημάτων τους.

Ο Νίκος Προβελεγιάδης δεν είναι η μόνη περίπτωση δημοτικού αστυνομικού που ανταποκρίνεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης στις αρμοδιότητές του. Είναι και οι συνάδελφοί του που καθημερινά «χτενίζουν» τα στέκια του παράνομου εμπορίου το οποίο ευθύνεται για την απώλεια δεκάδων εκατ. ευρώ από διαφυγόντες φόρους και τα χιλιάδες λουκέτα στην αγορά.

Ομως, παρά τις σημαντικές επιτυχίες της Δημοτικής Αστυνομίας αρκετοί παράνομοι μικροπωλητές καταφέρνουν να ξεφεύγουν από τη μέγγενη λόγω της άμεσης πληροφόρησης που έχουν από συμπατριώτες τους, τους λεγόμενους τσιλιαδόρους, που στέκονται σε απόσταση αναπνοής από το κτήριο της Ευριπίδου και καταγράφουν κάθε κίνηση. Εξ ου και η εικόνα που έχουμε δει πολλές φορές σε εμπορικούς δρόμους του Πειραιά, όταν πέφτει σύρμα, να μαζεύουν όπως όπως την πραμάτεια τους και να τρέπονται σε φυγή.

Ωστόσο, ο κος Κωνσταντούζος, με πολυετή θητεία ως υψηλόβαθμος στην ΕΛ.ΑΣ., εξορμά ο ίδιος καθημερινά με δημοτικούς αστυνομικούς με πολιτική περιβολή με στόχο τον αιφνιδιασμό των παράνομων αλλοδαπών μικροπωλητών.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı