You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Μάχη κατά του παρεμπορίου

Μάχη κατά του παρεμπορίου

Μάχη κατά του παρεμπορίου

Kοινά κλιμάκια Δήμου Κορυδαλλού – Αστυνομίας

Η δημιουργία κοινών κλιμακίων αποτελούμενων από την Δημοτική Αστυνομία και το Α-στυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού με στόχο την ομαλή λειτουργία της πόλης αποφασίστηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου αρμόδιου για τη Δημοτική Αστυνομία Γρηγόρη Γουρδομιχάλη και του μέλους της επιτροπής περιβάλλοντος του Δήμου Μιχάλη Ευθυμιάδη με τον κ. Χαράκο και τον κ. Παγουρτζή, Διοικητή και Υποδιοικητή αντίστοιχα του Αστυνομικού τμήματος.

Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής μεταφέροντας τη βούληση και του Δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη για την αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν σε θέματα περιβάλλοντος και προσβασιμότητας στους δημόσιους χώρους, ζήτησαν τη συνεργασία της Αστυνομίας προς αυτή την κατεύθυνση.

Τα κοινά κλιμάκια θα λειτουργήσουν άμεσα με στόχο την πάταξη του παραεμπορίου και την απελευθέρωση των κοινόχρηστων χώρων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη διασφάλιση της τάξης και στην προστασία των πολιτών στα υπαίθρια παζάρια στη διάρκεια των θρησκευτικών εορτών, ενώ τονίστηκε χαρακτηριστικά και από τις δυο πλευρές ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανένα κομματικό σχηματισμό, ομάδα ή άτομο να κάνει αντιποίηση αρχής.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı