You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Λιμάνι της Αγωνίας:”Απροκάλυπτη λεκτική βία Μώραλη κατά δημοτικών μας συμβούλων”

Λιμάνι της Αγωνίας:”Απροκάλυπτη λεκτική βία Μώραλη κατά δημοτικών μας συμβούλων”

Λιμάνι της Αγωνίας:”Απροκάλυπτη λεκτική βία Μώραλη κατά δημοτικών μας συμβούλων”

Εντονότατους προπηλακισμούς δέχτηκαν την Πέμπτη 17-1-2019 εκλεγμένοι δημοτικοί του σύμβουλοι σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμανιού της Αγωνίας. Μία εξ αυτών, όπως αναφέρει, “η Βάνα Μελά που σχολίασε με ειλικρινή έκπληξη και απορία την κυνική ή αφελή -υπερφίαλη πάντως- ομολογία του Δημάρχου ότι δε γεννήθηκε, δε μεγάλωσε σ’ αυτή την πόλη, δεν τη γνωρίζει, τώρα την μαθαίνει και προσπαθεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του καθώς και ότι αυτός μαζί με δέκα ακόμα άλλους θέλησαν να έρθουν να δουν τι θα κάνουν με την πόλη”.

Τονίζει δε ότι “στην αυτονόητη ερώτησή της: Δήμαρχε, τότε γιατί θέλησες να είσαι υποψήφιος σε μια πόλη που δεν έχεις δεσμούς μαζί της και γιατί θέλεις πάλι; η απάντηση ήταν μια απροκάλυπτη λεκτική βία εναντίον της και εναντίον του Δημήτρη Γκερλέ κυρίως από συναδέλφους τους της δημοτικής αρχής.

Το απαράδεκτο αλλά όχι πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διεξαγωγή της συνάντησης του Δημάρχου με τους πολίτες στο Δημοτικό Θέατρο, προκειμένου αυτοί να εκφράσουν τις απόψεις και τα παράπονά τους στη δημοτική αρχή. Πότε θα γίνει πραγματικά αντιληπτό ότι το δικαίωμα σε απόψεις και ιδέες που διαφοροποιούνται είναι απόλυτα σεβαστό και ότι διάλογος δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς αυτή τη στοιχειώδη συνθήκη; Πώς είναι δυνατό να ακούγεται παράδοξη η εύλογη απορία και όχι η «ειλικρινοφανής» ομολογία;” καταλήγει η ανακοίνωση του Λιμανιού της Αγωνίας.

Η απάντηση του Δημάρχου έχει ως εξής:

“Σε συνέχεια ανακοίνωσης της δημοτικής παράταξης «Λιμάνι της Αγωνίας», το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», επισημαίνει τα εξής:
«Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά βρίσκονται ξεκάθαρα σε πανικό. Δεν εξηγείται αλλιώς η τακτική των τεσσάρων, πέντε μεταφερόμενων από εκδήλωση σε εκδήλωση στελεχών του κόμματος τους, προκειμένου να δημιουργούν ψευτο εντάσεις για να καλύψουν το πολιτικό τους κενό.
Δυστυχώς όλο αυτό υποκινείται από δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι προσπαθούν με θεατρινισμούς να δυναμιτίσουν εκδηλώσεις διαλόγου που διεξάγονται σε πολιτισμένο κλίμα.
Το γεγονός αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από τους 250 και πλέον δημότες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση απολογισμού του Δήμου Πειραιά για τη Β΄ Δημοτική Κοινότητα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και οι οποίοι δυσανασχέτησαν με αυτές τις κακόγουστες παραστάσεις.
Δυστυχώς για αυτούς στην τρίωρη εκδήλωση ήταν παρόντες εκπρόσωποι των πειραϊκών Μέσων Ενημέρωσης, ενώ η εκδήλωση έχει μαγνητοσκοπηθεί και το βίντεο είναι στη διάθεση των πολιτών, ώστε να διακρίνουν οι ίδιοι ποιοι προκαλούν με προσβλητικές εκφράσεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και μετά ζητούν και τα ρέστα ψευδόμενοι.
Αιδώς Αργείοι».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı