You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Λασκαρίδης και επί Σαμαρά;

Λασκαρίδης και επί Σαμαρά;

Λασκαρίδης και επί Σαμαρά;

Πρόκειται για ελληνικό φαινόμενο. Να καλπάζει η ανεργία στις ηλικίες έως 40 ετών, να μακραίνει ο κατάλογος με τους αυτόχειρες συμπολίτες μας και κάποιοι υπερήλικες, βολεμένοι συνταξιούχοι, να εισπράττουν την παχυλή τους σύνταξη και παράλληλα να βάζουν στην τσέπη κι έναν παχυλότατο μισθό περνώντας ζωή χαρισάμενη.

Εχω ξανασχοληθεί με τις περιπτώσεις των κκ. Λασκαρίδη και Βέη, – πρόεδροι δύο «ανεξάρτητων» αρχών – γιατί προκαλούν και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή που κάποιοι συνάνθρωποί μας ψάχνουν στα σκουπίδια για τροφή και κάποια παιδάκια λιποθυμούν μέσα στις σχολικές αίθουσες λόγω ελλιπούς σίτισης.

Αλλάζουν κυβερνήσεις, εκλέγονται νέοι πρωθυπουργοί, τοποθετούνται νέοι υπουργοί και οι συγκεκριμένοι κύριοι, άνω των 80, παραμένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους. Τι είναι αυτό άραγε που τους καθιστά αναντικατάστατους τόσα χρόνια;

Το μυαλό μου αυτομάτως σκέφτεται ότι πρόκειται για δύο πρόσωπα πειθήνια που εξυπηρετούν καταστάσεις. Δεν είναι δυνατόν το ΕΣΡ να επιτρέπει να προβάλλονται μέρα μεσημέρι στην ελληνική τηλεόραση σήριαλ με πλάνα αυστηρώς ακατάλληλα για μικρά παιδιά και την ίδια ώρα ο κ. Λασκαρίδης να δείχνει τόση μεγάλη ευαισθησία για το ότι ο κ. Σημίτης εθίγη δήθεν από τον Γιώργο Τράγκα που τον αποκάλεσε αρχιτέκτονα του δοσιλογισμού! Προφανέστατα ο πρόεδρος του ΕΣΡ βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Ο Γιώργος Τράγκας ενόχλησε και πρέπει να τιμωρηθεί. Να του κλείσουν το στόμα.

Λασκαρίδης επί Καραμανλή. Λασκαρίδης επί Παπανδρέου. Λασκαρίδης κι επί Σαμαρά; Ισως αυτός ο πρωθυπουργός αποδείξει ότι διαφέρει από τους άλλους και δεν έχει λόγους να διατηρεί τους συγκεκριμένους 80χρονους – και βάλε – σε αξιώματα που ανήκουν στα νεότερα λαμπρά μυαλά του τόπου μας που αναζητούν εργασία στις μικρές αγγελίες.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı