You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Λέσβος: “Νέκρωσαν” τα πάντα

Λέσβος: “Νέκρωσαν” τα πάντα

Λέσβος: “Νέκρωσαν” τα πάντα

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 ώρα 08:30 το πρωί! Έρημη πόλη θυμίζει η εικόνα της Μυτιλήνης σήμερα το πρωί.  Κλειστά τα πάντα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους λαθρομετανάστες που έχουν πνίξει το νησί! Σύμφωνα με το lesvosnews.net όλα τα καταστήματα στην Ερμού, τα καφέ της προκυμαίας, τα περίπτερα είναι κλειστά. Κλειστές βέβαια και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας. Τα καταστήματα των τραπεζών μπορεί να είναι με υπαλλήλους μέσα αλλά όπως όλα δείχνουν θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό.

Το πρωί επιτροπή αγώνα έβαλε λουκέτο στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.  Στα σχολεία που δεν έχει ληφθεί απόφαση από τα 15μελες για συμμετοχή στην κινητοποίηση είναι μεγάλος ο αριθμός των μαθητών που έχουν επιλέξει να απέχουν.

Στην προκυμαία της Μυτιλήνης τηλεοπτικά συνεργεία μαζί με τον Περιφερειάρχη έκαναν τις ανάλογες προετοιμασίες για να βγάλουν live συνεντεύξεις στα τηλεοπτικά δίκτυα πανελλαδικής εμβέλειας.

Όλα δείχνουν ότι η κινητοποίηση θα έχει μεγάλη επιτυχία. Η συγκέντρωση θα γίνει  έξω από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 12 το μεσημέρι. Αισθητή είναι και η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων γύρω από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και στους δρόμους της Ερμού.

πηγή: lesvosnews.net

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı