You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Λέσβος: Αφγανός συνελήφθη δύο μήνες μετά τη δολοφονία 16χρονου στη Μόρια

Λέσβος: Αφγανός συνελήφθη δύο μήνες μετά τη δολοφονία 16χρονου στη Μόρια

Λέσβος: Αφγανός συνελήφθη δύο μήνες μετά τη δολοφονία 16χρονου στη Μόρια

Συνελήφθη, την Τετάρτη 3 Ιουνίου, με σχετικό ένταλμα Δικαστικής Αρχής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, 20χρονος αλλοδαπός, που είχε ταυτοποιηθεί για την εμπλοκή του σε περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού 16χρονου αλλοδαπού, που σημειώθηκε δύο μήνες πριν, στις 7 Απριλίου σε δομή στη Μόρια.

Ειδικότερα, ο 20χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς, στην ευρύτερη περιοχή της Καλλονής στη Λέσβο, προσήχθη σε αστυνομικό κατάστημα και συνελήφθη, κατηγορούμενος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

To kalloninews.gr αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την σύλληψή του. Πιο συγκεκριμένα, εδώ και μερικές ημέρες, Αφγανός υπήκοος μέσω τρίτου (ενός υπηκόου Αλβανίας) νοίκιασε οικία στην Αρίσβη προ 15ημέρου. Σκοπός αυτής της ενοικίασης ήταν να διαφύγει και να κρυφτεί από τις αρχές, μιας και είχε διαπράξει ανθρωποκτονία στη Μόρια! Ωστόσο παράλληλα, άρχισε να βγάζει…γούστα! Καλούσε με ιδιαίτερο τρόπο και μέσω κι άλλων που τον βοηθούσαν σπίτι του μικρά παιδιά, με σκοπό τη σεξουαλική τους παρενόχληση! Ντόπιοι, προχώρησαν σε άμεση καταγγελία με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Καλλονής να προβαίνουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες και να συλλαμβάνουν τον Αφγανό!

πηγή: lesvosnews.net

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı