You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Λάδι και αλεύρι χωρίς μεσάζοντες από τον Δήμο Νίκαιας –Αγ. Ι. Ρέντη Ανοιχτή αγορά παραγωγών πριν το Πάσχα

Λάδι και αλεύρι χωρίς μεσάζοντες από τον Δήμο Νίκαιας –Αγ. Ι. Ρέντη Ανοιχτή αγορά παραγωγών πριν το Πάσχα

Λάδι και αλεύρι χωρίς μεσάζοντες από τον Δήμο Νίκαιας –Αγ. Ι. Ρέντη  Ανοιχτή αγορά παραγωγών πριν το Πάσχα

Με την πώληση έξτρα παρθένου ελαιόλαδου και αλευριού εντάσσεται και ο Δήμος Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη στο Κίνημα πώλησης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες. «Στηρίζουμε τις δράσεις που έχουν στόχο να ρίξουν τις τιμές των προϊόντων σε όφελος τόσο των παραγωγών, όσο και των καταναλωτών. Ξεκινήσαμε με την πώληση του ελαιόλαδου και του αλευριού» τόνισε ο δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης και πρόσθεσε ότι επόμενος στόχος είναι η διοργάνωση μιας ανοιχτής αγοράς παραγωγών πριν το Πάσχα. Είμαστε σε επαφή με παραγωγούς που έχουν προϊόντα και αναζητούμε και άλλους που έχουν να διαθέσουν πιστοποιημένα, τυποποιημένα προϊόντα, σε καλές τιμές για τους καταναλωτές».

Οι παραγγελίες θα μπορούν να δίνονται από τους ενδιαφερόμενους καθημερινά στα Δημοτικά καταστήματα Νίκαιας και Αγ. Ι. Ρέντη. Επίσης όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να «κατεβάσει» την αίτηση ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Δήμου και να την αποστείλει με e-mail στη διεύθυνση info@nikaia-rentis.gov.gr .

Καταλυτική ημερομηνία για την υποβολή παραγγελιών: Παρασκευή 23 Μαρτίου.

Τιμή λαδιού Ηλείας, οξύτητας 0,1-0,3, τα 5 λίτρα δίνονται στην τιμή των 14,40€ και η τιμή για το αλεύρι (χωριάτικο ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις) 5€ τα 10 κιλά (0,50€/ κιλό).

Η παράδοση των προϊόντων θα γίνει από τους ίδιους τους παραγωγούς, το Σάββατο 31 Μαρτίου και ώρα 11:00 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος».

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı