You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Κωνσταντίνος Νιζάμης, για έναν «Πειραιά… σε τάξη»

Κωνσταντίνος Νιζάμης, για έναν «Πειραιά… σε τάξη»

Κωνσταντίνος Νιζάμης, για έναν «Πειραιά… σε τάξη»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος που ανέλκυσε δωρεάν το Corfu Island και δίνει εργασία σε 50 οικογένειες

Δεν είναι, απλώς, άλλη μία υποψηφιότητα για τον Δήμο Πειραιά. Η κάθοδος του Κωνσταντίνου Νιζάμη, ως επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Πειραιάς… σε τάξη» έχει προκαλέσει ήδη αναταράξεις στα «στρατόπεδα» των ανθυποψηφίων του καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο που διεκδικεί τον Δήμο του μεγάλου λιμανιού με αξιώσεις, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και «συναλλαγές» αλλά και με έμπρακτη, ανιδιοτελή προσφορά στην εθνική οικονομία και την κοινωνία.

Γνωστός στα κοινωνικά δρώμενα, επαγγελματίας δύτης, Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Καταδύσεων στις 20 Οκτωβρίου 2018 ανέλκυσε εντελώς δωρεάν το Ro-Ro Passenger Corfu Island που παρέμεινε βυθισμένο επί 35 χρόνια στην Προβλήτα Ε’ στο Πέραμα.

Η τελευταία προσφορά ανέλκυσης ήταν 1,5 εκατομμύριο ευρώ κι ο κ. Νιζάμης ανέλαβε να το ανελκύσει δωρεάν, πραγματοποιώντας αυτόν τον άθλο, μοναδικό στα ναυτικά χρονικά.

Το Corfu Island διαλύεται αυτή τη στιγμή στο Πέραμα, δίνοντας εργασία σε 50 οικογένειες. Δεν οδηγήθηκε στα διαλυτήρια της Τουρκίας, όπως συμβαίνει στα Ελληνικά πλοία που εξαφανίζονται σε μια νύχτα, ακόμα και τα πολεμικά μας.

Ο Κωνσταντίνος Νιζάμης είναι σίγουρο ότι θα ταράξει τα Πειραιώτικα νερά με τις θέσεις του και τον ακομμάτιστο, ανεξάρτητο συνδυασμό του.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı