You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Κύριε Δήμαρχε, με ικανοποίηση βλέπουν οι Πειραιώτες να προχωρούν τα έργα στον Πύργο…

Κύριε Δήμαρχε, με ικανοποίηση βλέπουν οι Πειραιώτες να προχωρούν τα έργα στον Πύργο…

Κύριε Δήμαρχε, με ικανοποίηση βλέπουν οι Πειραιώτες να προχωρούν τα έργα στον Πύργο…

Μπήκαν οι σκαλωσιές και όλα φαίνονται ότι γίνονται μέσα στο χρονοδιάγραμμα. Αυτή είναι μία επιτυχία δική σου, που κατάφερες να ξελασπώσεις επιτέλους, αυτό το σημαντικό έργο. Ομως, έχεις κάνει μία σοβαρή παράλειψη εσύ, αλλά και οι γύρω σου. Δεν έχετε αναφερθεί καθόλου σε αυτόν τον οραματιστή Δήμαρχο που έχτισε αυτό το “θηρίο” αλλά δεν πρόλαβε να το ολοκληρώσει.

Κύριε Δήμαρχε,
Ο Αριστείδης Σκυλίτσης δεν ήταν ο Δήμαρχος της χούντας, ήταν ο δήμαρχος όλων των Πειραιωτών. Αυτό αποδείχτηκε στις δημοτικές εκλογές από τις οποίες νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Παπασπύρου. Εξαιρετικός δήμαρχος και αυτός. Ομως, υπάρχουν εν ζωή άνθρωποι που συμμετείχαν τότε στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και οι οποίοι ομολογούν ότι κατέστρεψαν χιλιάδες ψηφοδέλτια του Σκυλίτση.

Κύριε Δήμαρχε,
Το έργο θα είχε ολοκληρωθεί από τη δεκαετία του ’70 αν δεν τον είχαν αποκαθηλώσει με “δημοκρατικές” διαδικασίες. Είναι άδικο να μην υπάρχει στο δημοτικό συμβούλιο αναρτημένο και το Πορτραίτο του Αριστείδη Σκυλίτση και θα είναι άδικο όταν ολοκληρωθεί ο Πύργος, αν δε στηθεί η προτομή του στην είσοδο με μία επιγραφή. Εσύ μπορείς να ξεπεράσεις τα κόμπλεξ των προηγούμενων. Πας για τρίτη θητεία.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı