You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Κυνήγι του χαμένου θησαυρού στο Καρναβάλι του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη

Κυνήγι του χαμένου θησαυρού στο Καρναβάλι του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη

Κυνήγι του χαμένου θησαυρού στο Καρναβάλι του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη

Γιατί ο ‘Αγιος Δομήνικος «μετακομίζει» στον Δήμο Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη φέρνοντας μαζί του δοκιμασίες Survivor ; Γιατί οι δρόμοι της πόλης γίνονται  γρίφοι  παρατηρητικότητας και  γρήγορης σκέψης; Έχεις καλή φωνή; Δεν έχεις παρά να διαλέξεις τραγούδι, να αλλάξεις τους στίχους και να ανέβεις στην πίστα. Ένα κουίζ  αναζητά δυνατούς λύτες σ’ένα παιχνίδι γνώσεων. Αυτά και άλλα πολλά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι πάρουν μέρος στο «ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ» που πραγματοποιεί ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη στο πλαίσιο των καρναβαλικών του εκδηλώσεων.

Οι συμμετέχοντες  θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το ποσό των 1000 € με την προϋπόθεση να έχουν μια ομάδα από 4 άτομα και πάνω και  το δικό τους μεταφορικό μέσο. Για  ένα δεκαήμερο από τις 2 έως τις 10 Μαρτίου, θα περιπλανηθούν στις γειτονιές της πόλης σ’αυτό το παιχνίδι φαντασίας και χαράς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ.: 6986045482 (Village Park Ρέντη,  στοά  είσοδος από  Θηβών) και στο  facebook.com/krimmenosthisauros (Σελίδα «Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού»). Oι αιτήσεις γίνονται δεκτές έως τις 28 Φεβρουαρίου.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı