You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Κρούσμα κορωνοϊού στο Γυμνάσιο Νέου Φαλήρου

Κρούσμα κορωνοϊού στο Γυμνάσιο Νέου Φαλήρου

Κρούσμα κορωνοϊού στο Γυμνάσιο Νέου Φαλήρου

Μετά το κρούσμα σε σχολείο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά επιβεβαιώθηκε άλλο ένα ακόμα κρούσμα κορωνοϊού σε
εκπαιδευτικό που απασχολείται στο Βαθμολογικό Κέντρο του Πειραιά (Γυμνάσιο Νέου Φαλήρου), το Σάββατο το μεσημέρι. Αμεσα αποφασίστηκε η απολύμανση τόσο του Βαθμολογικού Κέντρου και του σχολείου που υπηρετεί ο εκπαιδευτικός που νόσησε.
Στο Βαθμολογικό Κέντρο αυτή την περίοδο εξετάζονται μαθητές, υπάρχουν γονείς και φυσικά δεκάδες εκπαιδευτικοί από όλη την περιοχή του Πειραιά οι οποίοι σήμερα βρίσκονται στα σχολεία.

Η Β΄ΕΛΜΕ Πειραιά ζητά να παρέμβει άμεσα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την πραγματοποίηση ιχνηλάτησης και τεστ σε όλους τους εκπαιδευτικούς και όχι μόνο σε αυτούς που ήρθαν σε στενή επαφή με το κρούσμα
(επιτροπή επικουρικό προσωπικό και φιλόλογοι βαθμολογητές) ώστε να απομονωθούν πιθανές εστίες διασποράς από Δευτέρα στα σχολεία. Οσοι συνάδελφοι/-ισσες ήρθαν σε επαφή, μέχρι την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των τεστ, να μείνουν σπίτι με ειδική αναρρωτική άδεια, όπως προβλέπεται. Οσοι είναι αρνητικοί στο τεστ να επιστρέψουν στα σχολεία, αν υπάρχουν θετικοί να παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı