You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Κορυδαλλός: Κριτική Γουρδομιχάλη για τη μη απαλλαγή των μονογονεϊκών από τέλη

Κορυδαλλός: Κριτική Γουρδομιχάλη για τη μη απαλλαγή των μονογονεϊκών από τέλη

Κορυδαλλός: Κριτική Γουρδομιχάλη για τη μη απαλλαγή των μονογονεϊκών από τέλη
Τη δυσφορία της για την άρνηση της διοίκησης του Δήμου Κορυδαλλού να απαλλαγούν και οι μονογονεϊκές οικογένειες από τα δημοτικά τέλη εκφράζει η δημοτική παράταξη “Πολίτες για τον Κορυδαλλό”.
Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, κατέθεσε πρόταση ώστε να αντιμετωπιστούν από τον Δήμο το ίδιο ευνοϊκά οι μονογονεϊκές οικογένειες όπως και οι άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, δηλαδή με τη μείωση ή με την απαλλαγή τους από το βάρος των δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού.
Οπως είπε ο Γρ. Γουρδομιχάλης, οι οικογένειες αυτές για ευνόητους λόγους πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την πανδημία του κορωνοϊού.
Πιο συγκεκριμένα πρότεινε οι μονογονεϊκές οικογένειες με ετήσιο εισόδημα μέχρι 15.000 ευρώ, να απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη ή να καταβάλουν το 50% αυτών.
“Δυστυχώς η διοίκηση του Δήμου απέρριψε τη πρόταση μας όταν είναι γνωστό ότι η κρατική κοινωνική μέριμνα υποστήριξης των μονογονεικών οικογενειών είναι σχεδόν ανύπαρκτη στη χώρα μας” αναφέρει η ανακοίνωση.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı