You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Κορυδαλλός: «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» το όνομα της πλατείας στο Σινέ Παράδεισος

Κορυδαλλός: «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» το όνομα της πλατείας στο Σινέ Παράδεισος

Κορυδαλλός: «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» το όνομα της πλατείας στο Σινέ Παράδεισος

 

Με την ονομασία της πλατείας έξω από το Σινέ Παράδεισος Κορυδαλλού, σε πλατεία «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», τη Δευτέρα 1η Απριλίου, ανοίγει ο κύκλος εκδηλώσεων προς τιμήν του μεγάλου σκηνοθέτη και δημιουργού.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου Κορυδαλλού και της Κινηματογραφικής Λέσχης για τη διάσωση- ψηφιοποίηση των ταινιών του Θ. Αγγελόπουλου. Η ονοματοδοσία της πλατείας θα γίνει από τον Δήμαρχο της πόλης Σταύρο Κασιμάτη ενώ η εκδήλωση μνήμης θα έχει την επιμέλεια του Γιάννη Σολδάτου με τη συμμετοχή των Κώστα Γεωργουσόπουλου, Πέτρου Μάρκαρη, Γιάννη Ζουμπουλάκη, Στάθη Βαλούκου. Θα προβληθούν επίσης οι ταινίες μικρού μήκους του Χάρη Παπαδόπουλου: Η Φλώρινα του Θ. Αγγελόπουλου και του Αλέξανδρου Λαμπρίδη: Ο Θ. Αγγελόπουλος στο τέλος της Αιωνιότητας. Παράλληλα, στο φουαγιέ και στην αίθουσα εκθέσεων του Σινέ Παράδεισος θα πραγματοποιηθεί έκθεση αφισών των ταινιών του δημιουργού σε επιμέλεια Γιώργου Καζιάνη.

Στις αρχές Μαΐου ο θερινός Σινέ Παράδεισος θ’ ανοίξει τις πύλες του με ρετροσπεκτίβα – αφιέρωμα στο έργο του Θόδωρου Αγγελόπουλου με την παρουσία κριτικών κινηματογράφου.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı