You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Κομμένος στα δυο ο κόσμος του Ολυμπιακού

Κομμένος στα δυο ο κόσμος του Ολυμπιακού

Κομμένος στα δυο ο κόσμος του Ολυμπιακού

Διαρροή ψήφων από τον «Πειραιά Νικητή» μετά τη ρήξη με τον Σωκράτη

Κομμένη στα δυο εμφανίζεται η οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο κόσμος της ερυθρόλευκης ομάδας που ψήφισε το 2014 ως φίλαθλος και όχι ως δημότης – κι αυτό ήταν το λάθος του – σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση είναι βαθιά διχασμένος καθώς από τη μια βρίσκονται οι υποστηρικτές του Βαγγέλη Μαρινάκη κι από την άλλη, οι νοσταλγοί της περιόδου του Σωκράτη Κοκκάλη – και πώς να την ξεχάσουν!

Η βαθιά ρήξη που επήλθε μεταξύ των δύο ισχυρών ανδρών έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ενότητα στην πειραϊκή ΠΑΕ και αυτό διαπιστώνουν οι υποψήφιοι κατά τις περιοδείες τους στις γειτονιές. Η αποσκίρτηση Κόκκαλη αποτελεί μεγάλη απώλεια για τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» καθώς πολλοί είναι αυτοί που καταφέρονται κατά του σημερινού αφεντικού του Ολυμπιακού και τάσσονται δημοσίως απέναντί του για όσα χρεώνει στον μέγα Σωκράτη. Αυτό σημαίνει ότι ο δημοτικός συνδυασμός δεν έχει τον βαθμό διείσδυσης που είχε στις προηγούμενες εκλογές στον ερυθρόλευκο κόσμο. Σε αυτό συντελεί και η επιλογή Μαρινάκη να βγει στα ΜΜΕ και να εκθέσει τον Πέτρο Κόκκαλη εμφανίζοντάς τον ως αργόσχολο και ανίκανο να προσφέρει στα Κοινά προκαλώντας μεγάλη δυσαρέσκεια στους υποστηρικτές της εποχής που ο πατέρας του δυνάμωσε τον Ολυμπιακό.

Το κόστος του εχθρικού κλίματος που συντηρούν και οι δύο πλευρές με τον υποψήφιο πλέον, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να προβαίνει σε βαριές καταγγελίες κατά του σημερινού αρχηγού, είναι υπολογίσιμο εν όψει της 26ης Μαΐου. Περισσότερο για τον «Πειραιά Νικητή» που έχει δυσαρεστήσει τους Πειραιώτες με το λιγοστό του έργο.

Θα πρέπει, όμως, να γνωρίζουν άπαντες οι ψηφοφόροι – φίλαθλοι του Ολυμπιακού, πώς την ερχόμενη Κυριακή δεν ψηφίζουμε για το Champions League αλλά για τον Δήμο Πειραιά. Δεν επιλέγουμε δυνατό σέντερ φορ, αλλά ικανό δήμαρχο και δη, ακηδεμόνευτο.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı