You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Κινητοποιήσεις για τις συγχωνεύσεις Δημοτικών Σχολείων στον Κορυδαλλό

Κινητοποιήσεις για τις συγχωνεύσεις Δημοτικών Σχολείων στον Κορυδαλλό

Κινητοποιήσεις για τις συγχωνεύσεις Δημοτικών Σχολείων στον Κορυδαλλό

Αντίθετος και ο Δήμος που συμμετέχει στις κινητοποιήσεις 

Στις κινητοποιήσεις, που διοργανώνει η σχολική κοινότητα κατά των νέων σχεδιαζόμενων συγχωνεύσεων, συμμετέχει ενεργά ο Δήμος Κορυδαλλού. Την έντονη αντίθεσή του με τη συγχώνευση των 4ου και 7ου Δημοτικών και 16ου- 17ου έχει εκφράσει ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης με επιστολή του στον Υπουργό Παιδείας από τις 16 Μαΐου, που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικές πληροφορίες. Ο Δήμαρχος αναφέρει ότι οι συγχωνεύσεις δημιουργούν σχολεία “μαμούθ” και παράλληλα καταργούν οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης.

Την Τρίτη 3 Ιουνίου, η Ένωση Γονέων με τη συμμετοχή του Δήμου πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Πειραιά, όπου και υπήρξε συνάντηση με τον Προϊστάμενο του Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Με παρέμβασή του ο εντεταλμένος για θέματα Παιδείας Γιώργος Μακρυνός εξέφρασε την αντίθεση του Δήμου στις συγχωνεύσεις.

Σήμερα, Πέμπτη 5 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, η Ένωση Γονέων διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πνευματικό Κέντρο. Θα ακολουθήσει πορεία δια μέσω των οδών Ταξιαρχών- Αθηνάς- Γρ. Λαμπράκη- πλατεία Σπάθα στη Νίκαια, στην οποία θα υπάρξει κοινή συγκέντρωση με τις Ενώσεις Γονέων των Δήμων Νίκαιας- Ρέντη και Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Την Παρασκευή 6 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας, με τη συμμετοχή του Δήμου, εκπαιδευτικών και γονέων. Αναχώρηση από το Δημαρχείο, στις 12 μ.μ.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı