You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » «Κερδίζει» τους Πειραιώτες ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης

«Κερδίζει» τους Πειραιώτες ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης

«Κερδίζει» τους Πειραιώτες ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης

Την αποδοχή ολοένα και περισσότερων πολιτών κερδίζει καθημερινώς ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιά, ο οποίος είχε την τύχη να συνομιλεί από τα παιδικά του χρόνια με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα ενισχύοντας με την παρουσία του το γαλάζιο ψηφοδέλτιο.

Μεγάλωσε και σπούδασε στον Πειραιά (Ναυτιλιακές Σπουδές) ενώ διετέλεσε μέλος της ΔΑΠ. Δραστηριοποιήθηκε από νεαρός στον χώρο της εστίασης, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οικογενειακής επιχείρησης στο Μικρολίμανο ενώ με τις δικές του δυνάμεις επέκτεινε την επιχειρηματική του δραστηριότητα στον τουριστικό τομέα. «Είμαι από εκείνους που τολμούν να επιχειρούν» λέει χαρακτηριστικά.

Εκλέχθηκε για πρώτη φορά στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ το 2016. Τα μέλη του κόμματος τον τίμησαν και πάλι τον Δεκέμβριο του 2018 φέρνοντάς τον στις τιμητικές πρώτες θέσεις.

Με μετρημένο λόγο και επικεντρωμένο στην ουσία της πολιτικής, ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα, η γενιά του να ενεργοποιηθεί με πίστη στις δυνάμεις της, σεβασμό στους μεγαλύτερους αλλά και υποχρέωση προς τους νεότερους.

Θεωρεί ότι το στοίχημα της επόμενης μέρας είναι περισσότερες επενδύσεις, ανάπτυξη, καλύτερες δουλειές και η επιστροφή των νέων από την ξενιτιά.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı