You Are Here: Home » Uncategorized » Κεραυνοί Χρήστου κατά YΠΕΚΑ και ΥΠΟΜΕΔΙ για τη σύσκεψη που έγινε ερήμην του Πειραιά για τα λύματα της Αν. Αττικής

Κεραυνοί Χρήστου κατά YΠΕΚΑ και ΥΠΟΜΕΔΙ για τη σύσκεψη που έγινε ερήμην του Πειραιά για τα λύματα της Αν. Αττικής

Κεραυνοί Χρήστου κατά YΠΕΚΑ και ΥΠΟΜΕΔΙ για τη σύσκεψη που έγινε ερήμην του Πειραιά για τα λύματα της Αν. Αττικής

“Ο σχεδιασμός σας δεν θα περάσει”Πνέει μένεα ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου κατά των υπουργών Περιβάλλοντος και Υποδομών για τη σύσκεψη που έγινε ερήμην του Πειραιά σχετικά με τη μεταφορά των λυμάτων των δήμων Σαρωνικού και Παλλήνης στο ΚΕΛ της Ψυττάλειας.

Σε γραπτή δήλωσή του κάνει λογο για άγρα ψήφων και  Μαυρογιαλούρους. Αναλυτικά, η δήλωσή του έχει ως εξής: «Δεν μας εξέπληξε το γεγονός ότι οι δύο συναρμόδιοι Υπουργοί, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου και όντες υποψήφιοι στο υπόλοιπο Αττικής, έκαναν σύσκεψη, ερήμην της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, των Δήμων και των φορέων της περιοχής, αποφασίζοντας τη μεταφορά των λυμάτων της Ανατολικής Αττικής στην Ψυττάλεια, αναιρώντας τον μέχρι σήμερα σχεδιασμό για το θέμα και κυρίως ο ΥΠΕΚΑ που είχε εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη με την προτεινόμενη σήμερα λύση.

Διερωτώμαι, όλα αυτά προς άγραν ψήφων και μόνον; Δεν πήραμε τα διδάγματά μας; Συνεχίζουμε με τις ίδιες πρακτικές και αντιλήψεις;

Τους δηλώνουμε για μια ακόμη φορά ότι και ο σχεδιασμός τους δεν θα περάσει και κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν «Μαυρογιαλούροι».

Επιπλέον θα χρεωθούν και την απώλεια των πόρων της Ε.Ε. που είχαν δεσμευτεί για τη δημιουργία ΚΕΛ στην Ανατολική Αττική».

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı