You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Κερατσίνι: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός του ΣΜΑ στο Σχιστό

Κερατσίνι: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός του ΣΜΑ στο Σχιστό

Κερατσίνι: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός του ΣΜΑ στο Σχιστό

Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας αντιδρώντας στη δημιουργία Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο Σχιστό. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον ΣΜΑ, ο οποίος παραμένει αποκλεισμένος για δεύτερη εβδομάδα.

Δεκάδες πολίτες, συλλογικότητες και φορείς συμμετείχαν στο κάλεσμα του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας και διαδήλωσαν ενάντια στις πολιτικές κυβέρνησης και περιφέρειας που υποβαθμίζουν τη ζωή και υποθηκεύουν το μέλλον των κατοίκων αυτού του τόπου.

Σε σύντομη παρέμβασή του ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρ. Βρεττάκος ανέφερε ότι έχουμε δύο ορατά αποτελέσματα από τις κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν την προηγούμενη Δευτέρα: Αρχικά, η «εξαφάνιση» των ΜΑΤ, της αύρας και του γενικότερου κλίματος αστυνομοκρατίας που υπήρχε την προηγούμενη Δευτέρα, συνιστά κατάκτηση των ανθρώπων που εδώ και μία εβδομάδα διαδηλώνουν για το Σχιστό, δείχνοντας ότι ούτε φοβούνται, ούτε πτοούνται όταν μάχονται για το δίκιο τους και για μια καλύτερη ζωή.

Παράλληλα, ο Χρ. Βρεττάκος ενημέρωσε ότι αύριο (02/11) θα υπάρξει συνάντηση για το ζήτημα των απορριμμάτων, με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη. Ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε πως σε αυτή τη συνάντηση η Δημοτική Αρχή πηγαίνει με ένα και μοναδικό αίτημα. “Το Σχιστό θέλουν δεν θέλουν θα βγει από τα σχέδιά τους. Αυτό είναι το αίτημα της πόλης και αυτό το αίτημα υπηρετούμε και μεις”.

Τέλος, ο δήμαρχος εξήγησε ότι ο αγώνας που δίνεται καθημερινά συνεχίζεται ασχέτως της συνάντησης με τον Περιφερειάρχη. Μάλιστα ο Χρ. Βρεττάκος απηύθυνε νέο κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από το ΣΜΑ, το Σάββατο 06/11, παγκόσμια ημέρα δράσης για την κλιματική αλλαγή, στις 11:00 το πρωί.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı