You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Κερατσίνι-Δραπετσώνα: Πολιτική απόφαση η έλευση του μετρό

Κερατσίνι-Δραπετσώνα: Πολιτική απόφαση η έλευση του μετρό

Κερατσίνι-Δραπετσώνα: Πολιτική απόφαση η έλευση του μετρό

Χρ. Βρεττάκος: “Να διεκδικήσουμε ομόφωνα σαφείς πολιτικές δεσμεύσεις”

Πολιτική απόφαση χαρακτήρισε την επιλογή της χάραξης του μετρό ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος στη συζήτηση που διεξήχθη στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι από το 2003, όταν ξεκίνησαν οι πρώτες μελέτες για την κατασκευή του μέτρο, μέχρι και σήμερα, οι εκάστοτε κυβερνήσεις αρνούνται συνειδητά να φέρουν το μετρό στην πόλη του. Ο Χρήστος Βρεττάκος, τόνισε ότι τώρα που σχεδιάζεται η επόμενη φάση του μετρό, πέραν των πρωτοβουλιών που θα λάβει η δημοτική αρχή, “είναι πολύ σημαντικό το δημοτικό συμβούλιο να διεκδικήσει ομόφωνα σαφείς πολιτικές δεσμεύσεις από τα κόμματα εξουσίας ενόψει και των επερχόμενων εκλογών, με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα μελέτης για την κατασκευή του μετρό και στην πόλη μας”.
Τέλος, σχετικά με τη συζήτηση για την έλευση του τραμ στην πόλη, ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας ξεκαθάρισε ότι αυτή είναι μια άλλη συζήτηση που δεν μπαίνει αντιπαραθετικά με την κατασκευή γραμμής μετρό στο Κερατσίνι. Παράλληλα, υπενθύμισε ότι από το 2016, η δημοτική αρχή έχει υποβάλλει δύο προτάσεις στην ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ με σκοπό την κατασκευή Τραμ στην πόλη, με συγκεκριμένη διαδρομή για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, αλλά με προϋπόθεση και χρονικό ορίζοντα την κατασκευή του μετρό στην περιοχή.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı