You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Κερατσίνι-Δραπετσώνα: Κοινωνικό μαγειρείο για 170 δικαιούχους

Κερατσίνι-Δραπετσώνα: Κοινωνικό μαγειρείο για 170 δικαιούχους

Κερατσίνι-Δραπετσώνα: Κοινωνικό μαγειρείο για 170 δικαιούχους

Βάζει τα γυαλιά ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας. Εδώ και μήνες λειτουργεί στην πόλη κοινωνικό μαγειρείο (συσσίτιο), με το οποίο η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να αγκαλιάσει τους οικονομικά αδύναμους δημότες, ενώ παράλληλα εξοικονομεί πόρους.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο Κοινωνικό Μαγειρείο, εξοπλισμένο με τις πλέον ενδεδειγμένες και κατάλληλες συσκευές μαγειρικής και συντήρησης τροφίμων, τηρεί απόλυτα τις σχετικές οδηγίες για τη διασφάλιση των τροφίμων και προσφέρει μεγάλο κοινωνικό έργο, αφού σιτίζει καθημερινά 170 ανθρώπους- δικαιούχους, που έχουν ανάγκη.
Στον ανακαινισμένο χώρο που στεγάζεται το Μαγειρείο, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 123, το εξειδικευμένο προσωπικό της κοινωνικής δομής προετοιμάζει και συσκευάζει τα φαγητά, τα οποία, για όσους αδυνατούν να μετακινηθούν, διανέμονται στο σπίτι τους με το αυτοκίνητο που έχει εξασφαλίσει ο Δήμος.

Σημειώνεται ότι στο κτήριο στεγάζονταν παλαιότερα οι κοινωνικές δομές του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων ο οποίος ενώ προχώρησε στην ανακαίνισή του, στη συνέχεια ενημερώθηκε ότι θα λειτουργήσουν κοινωνικές δομές του Δήμου.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı