You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Κερατσίνι: Αντιδράσεις για την κατάργηση του προγράμματος “Αθληση για Ολους”

Κερατσίνι: Αντιδράσεις για την κατάργηση του προγράμματος “Αθληση για Ολους”

Κερατσίνι: Αντιδράσεις για την κατάργηση του προγράμματος “Αθληση για Ολους”

Κυνική χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού να καταργήσει τη χρηματοδότηση του προγράμματος “Αθληση για Όλους” που έδινε τη δυνατότητα στους Δήμους να προσλαμβάνουν γυμναστές.

“Ο κος Αυγενάκης, με επιστολή του στη Γ.Γ.Α. λίγες μέρες πριν από την έναρξη των προγραμμάτων και εντελώς αιφνιδιαστικά κατήργησε την χρηματοδότηση του προγράμματος” τονίζει ο Δήμαρχος υπογραμμίζοντας ότι “τα τελευταία 2 χρόνια με την πανδημία να έχει δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, η άθληση συνιστούσε μία διέξοδο εκτόνωσης και αποσυμπίεσης. Εκατοντάδες πολίτες αναμεσά τους άνεργοι, ΑμεΑ, ηλικιωμένοι έκαναν χρήση της δυνατότητας αυτής μέσω των προγραμμάτων Π.Α.γ.Ο με ελάχιστο ή μηδενικό κόστος. Η κυνική απόφαση της κατάργησης της χρηματοδότησης των προγραμμάτων Π.Α.γ.Ο αφενός δείχνει παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης από πλευράς κυβέρνησης και υπουργείου αφετέρου οδηγεί στην ανεργία τους πτυχιούχους φυσικής αγωγής”.

Η Δημοτική Αρχή, διαμηνύει πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό και για τον λόγο αυτό καλεί έστω και τώρα την κυβέρνηση και το αρμόδιο Υφυπουργείο να αποσύρουν την απόφαση αυτή και να προχωρήσουν σε ουσιαστική στήριξη και ενίσχυση των προγραμμάτων.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı