You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Κατεβαίνει και ο Μιχαλολιάκος;

Κατεβαίνει και ο Μιχαλολιάκος;

Κατεβαίνει και ο Μιχαλολιάκος;

Εχοντας στα χέρια του δημοσκοπήσεις που τον εμφανίζουν να διατηρεί ένα σημαντικό ποσοστό των δυνάμεών του, ο τέως δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα. Όπως όλα δείχνουν, είναι αποφασισμένος να δώσει εκ νέου τη μάχη ως «αντάρτης» αυτή τη φορά για τον Δήμο Πειραιά απέναντι στον συνδυασμό του Βαγγέλη Μαρινάκη με επικεφαλής τον Γιάννη Μώραλη, θεωρώντας ότι η απλή αναλογική ενισχύσει την προοπτική της υποψηφιότητάς του. Ο τέως δήμαρχος έχει αποδείξει ότι ξέρει πολύ καλά πώς «παίζεται» το εκλογικό παιχνίδι. Θυμίζουμε ότι το 2010 ήταν το outsider των δημοτικών εκλογών με φαβορί τον τότε ισχυρό νομάρχη Γιάννη Μίχα. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος εμφανιζόταν αρχικώς  τρίτος σε ποσοστά, ως διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου. Πολύ γρήγορα κατάφερε να  περάσει δεύτερος, να εκμηδενίσει τη διαφορά με τον πρώτο, να αντιστρέψει το κλίμα  και τελικώς να αναδειχθεί ο νικητής τη δεύτερη Κυριακή της εκλογικής αναμέτρησης.

Οι τελευταίες μετρήσεις κάθε άλλο παρά μαρτυρούν ότι ο τέως δήμαρχος αποτελεί οριστικά παρελθόν για τον Δήμο Πειραιά αν και ο ίδιος εγκατέλειψε τον ρόλο του ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας αρνούμενος να ασκήσει τα καθήκοντα που του ανέθεσε ο πειραϊκός λαός. Ωστόσο, στις δημοσκοπήσεις εξακολουθεί να διατηρεί υψηλά ποσοστά αποδοχής σχεδόν σε απόσταση αναπνοής από τον νυν δήμαρχο, Γιάννη Μώραλη. Μαζί του φέρονται να είναι τα στελέχη του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς», Τάσος Κάρλες, Κυριάκος Μανωλάκος, Λίτσα Σαρρή, Πασχαλίνα Καλαγιά, Γιώργος Βοϊδονικόλας, Χαράλαμπος Τουμπέκης και άλλες σημαντικές προσωπικότητες. Αγνωστο παραμένει τι θα πράξουν εφόσον η Πειραιώς ανακοινώσει τη στήριξή της σε άλλο πρόσωπο αν και γνωρίζουν ότι ο τέως δήμαρχος αποτελεί κόκκινο πανί για τον αρχηγό της ΝΔ, όσο και ο βουλευτής γαμπρός του.

Όπως έχει ανακοινωθεί, ο συνδυασμός “Μας Ενώνει ο Πειραιάς” θα συγκεντρωθεί για.. ανταλλαγή ευχών στις 17/12/2018 και ώρα 19:00 σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı