You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Κατασκευή αγωγού άρδευσης στον Καρατζά Τροιζηνίας

Κατασκευή αγωγού άρδευσης στον Καρατζά Τροιζηνίας

Κατασκευή αγωγού άρδευσης στον Καρατζά Τροιζηνίας

Μετά την ολοκλήρωση του σημαντικού έργου της Λιμνοδεξαμενής Καρατζά Τροιζηνίας, προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ, η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων αποδεχόμενη πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Σαμπάνη, ενέταξε στον προϋπολογισμό της και στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων, με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, το έργο «Κατασκευή Αγωγού Άρδευσης Καρατζά», προϋπολογισμού 642.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Το έργο αφορά την κατασκευή αγωγού μήκους 3.835 μέτρων, ο οποίος θα ξεκινάει από λιμνοδεξαμενή στον Οικισμό Καρατζά και θα καταλήγει στην ασφαλτοστρωμένη οδό που συνδέει τον Καρατζά με την Επαρχιακή οδό Λυγουριού – Κρανιδίου, όπου με τα κατάλληλα φρεάτια παροχών θα μπορούν οι αγρότες να αρδεύουν τα κτήματα τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Περιφέρεια Αττικής, συνεχίζοντας την αγαστή συνεργασία της με το Δήμο Τροιζηνίας και ανταποκρινόμενη στις πραγματικές ανάγκες των αγροτών, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει από ίδιους πόρους και να κατασκευάσει ένα αναγκαίο και χρήσιμο έργο για την άρδευση αγροτικών εκτάσεων έργο του Καρατζά. Με το αναπτυξιακό και περιβαλλοντικό αυτό έργο, αξιοποιείται έτι περαιτέρω το μεγάλο έργο της Λιμνοδεξαμενής Καρατζά, χωρητικότητας 400.000 κυβικών νερού, που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής.

Η απόφασή μας για την χρηματοδότηση χρήσιμων έργων υποδομής, δείχνει στην πράξη ότι το μήνυμα του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού «με έργο πάμε μπροστά», έχει αντίκρισμα αλήθειας, αφού αποδεικνύει τη βούλησή μας να υλοποιήσουμε στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων έργα ουσίας μακριά από τη βιτρίνα της αυταρέσκειας.

Απτά παραδείγματα αυτής της μεγάλης προσπάθειας σε συνεργασία με το Δήμο Τροιζηνίας, είναι το έργο της Λιμνοδεξαμενής Καρατζά που παραδόθηκε και το μεγάλο έργο της βελτίωσης του επαρχιακού δικτύου της περιοχής από τον κόμβο της Δρυόπης έως τον Γαλατά που ξεκίνησε και θα βελτιώσει την προσβασιμότητα και την ασφάλεια των μετακινήσεων στην περιοχή. Συνεχίζουμε».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı