You Are Here: Home » ΝΑΥΤΙΛΙΑ » Καταγγέλλουν τις τράπεζες για την ταλαιπωρία των συνταξιούχων του ΝΑΤ

Καταγγέλλουν τις τράπεζες για την ταλαιπωρία των συνταξιούχων του ΝΑΤ

Καταγγέλλουν τις τράπεζες για την ταλαιπωρία των συνταξιούχων του ΝΑΤ

Bολές κατά των τραπεζών ALPHA BANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, κ.α εξαπολύουν τα σωματεία ΠΕΣ ΝΑΤ, ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ και ΠΕΠΡΝ επειδή, όπως υποστηρίζουν σε ανακοίνωσή τους απαιτούν από τους συνταξιούχους του ΝΑΤ να προσκομίσουν εκ νέου τα στοιχεία τους, απειλώντας τους ότι σε περίπτωση μη προσκόμισης τους, δεν θα τους καταβληθούν οι συντάξεις.

“Το ΝΑΤ σε πρόσφατη απογραφή του διαθέτει όλα τα στοιχεία των συνταξιούχων ασφαλισμένων του και τα έχει αποστείλει στις τράπεζες.Έχει τεράστιες ευθύνες η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και το Υπουργείο Εργασίας για αυτή την απαράδεκτη, προκλητική ενέργεια των τραπεζών που διαχειρίζονται τις συντάξεις από τον ιδρώτα και το αίμα των ναυτεργατών γι’ αυτό και απαιτούμε να ληφθούν άμεσα μέτρα για να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη καταβολή των συντάξεων των ναυτεργατών” αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ΠΕΜΕΝ ζητά την άμεση συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΑΤ για αυτές τις εκβιαστικές, όπως λέει, μεθοδεύσεις των τραπεζών, ώστε να διασφαλιστεί η καταβολή των συντάξεων. και καλεί τους ναυτεργάτες εν ενεργεία και συνταξιούχους σε άμεση ετοιμότητα για κινητοποίηση ενάντια στη συγκυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία Ναυτιλίας και Εργασίας.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı