You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Κατάσχεση μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων από τη Δημοτική Αστυνομία Πειραιά

Κατάσχεση μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων από τη Δημοτική Αστυνομία Πειραιά

Κατάσχεση μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων από τη Δημοτική Αστυνομία Πειραιά

Βρέθηκαν και άλλα εμπορεύματα στη λαϊκή αγορά της Καλλίπολης

 

Μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και διάφορα άλλα εμπορεύματα κατασχέθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία Πειραιά, μετά από εκτεταμένους ελέγχους, που πραγματοποιήθηκαν στη λαϊκή αγορά της Καλλίπολης και στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Συγκεκριμένα, δύναμη της Διεύθυνσης της Δημοτικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο κ. Ευστάθιο Κωνσταντούζο, πραγματοποίησε χθες τρεις επιχειρήσεις, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Κατά τους ελέγχους συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί παράνομοι μικροπωλητές, από τους οποίους, δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, με τη διαδικασία του αυτοφώρου και στους άλλους δύο επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 6.000 ευρώ.

Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Ευστάθιος Κωνσταντούζος, τόνισε:«Πραγματοποιήσαμε χθες εκτεταμένους ελέγχους στην πόλη, στο πλαίσιο της προσπάθειας υ γίνεται, για την πάταξη του παραεμπορίου. Οι ποσότητες τσιγάρων που κατασχέσαμε μεταφέρθηκαν στο Α΄ Τελωνείο Πειραιά, όπου θα μας γνωστοποιήσουν και τους διαφυγόντες δασμούς. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχό μας κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο για τη στήριξή του στο έργο μας και την Ελληνική Αστυνομία, για την άριστη συνεργασία που έχουμε σε αυτόν τον ευαίσθητο τομέα.

Οι προσπάθειές μας δεν σταματούν. Στόχος μας είναι να μην επιτρέψουμε κανένα περιθώριο, στην ανάπτυξη αυτής της μεγάλης πληγής για την οικονομία, που είναι το παραεμπόριο.»

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı