You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Κανάλι 1: Αντιπρόεδρος με μισθό υψηλότερο και από του Αεροπαγίτη

Κανάλι 1: Αντιπρόεδρος με μισθό υψηλότερο και από του Αεροπαγίτη

Κανάλι 1: Αντιπρόεδρος με μισθό υψηλότερο και από του Αεροπαγίτη

Καταγγελία της δημοτικής παράταξης “Πειραιάς για Ολους”

Μισθός υψηλότερος από αυτόν του αεροπαγίτη, του στρατηγού και του καθηγητή πανεπιστημίου θα είναι ο μισθός του Αντιπροέδρου και νέου «Εκτελεστικού Μέλους» του ΔΣ του “Καναλιού Ένα”, του δημοτικού ραδιοφώνου στον Πειραιά, όπως καταγγέλλει η δημοτική παράταξη “Πειραιάς για Ολους”.

“Αυτό εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ Αλέξανδρος Τζεφεράκος προσδιορίζοντας το ποσόν στα 3.500 ευρώ μικτά που αντιστοιχεί σε περισσότερα από 2.000 ευρώ καθαρά τον μήνα. Όταν ερωτήθηκε από τους συμβούλους του «Πειραιάς για Όλους» για το βιογραφικό και τον τρόπο επιλογής του εργαζόμενου οι απαντήσεις από τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της ΔΗΡΑΠ ήταν ότι έχει διακριθεί τα τελευταία δύο χρόνια με τη δουλειά του στο δημοτικό ραδιόφωνο και αυτό νομιμοποιεί τη διοίκηση για την επιλογή και τον μισθό” αναφέρει η δημοτική παράταξη του Νίκου Μπελαβίλας.

Οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο αποκάλυψαν ότι ο προτεινόμενος έχει σπουδές ναυτιλίας και τουρισμού και δηλώνει ιδιοκτήτης μίας μικρής εταιρείας επικοινωνίας στην Πορτογαλία.

“Πέραν τούτου ουδέν: Όμως με τέτοιες περγαμηνές η διοίκηση του Δήμου Πειραιά αποφάσισε να τον αμείψει τόσο πλουσιοπάροχα ωσάν να προσλάμβανε παλαίμαχο του BBC ή των Financial Times” ρωτά η παράταξη “Πειραιάς για Ολους”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı