You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Καμία δέσμευση της ΑΤΤΙΚΟ Μετρό για το τραμ στον Πειραιά

Καμία δέσμευση της ΑΤΤΙΚΟ Μετρό για το τραμ στον Πειραιά

Καμία δέσμευση της ΑΤΤΙΚΟ Μετρό για το τραμ στον Πειραιά

Συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο της Αττικό Μετρό ΑΕ Ν. Ταχιάο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Ν. Κουρέτα είχε σήμερα ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Ν. Μανεσιώτης  στην οποία παρευρέθηκαν η Αντιπρόεδρος Μ. Πιττάκη και ο Γεν. Γραμματέας του ΕΣΠ Θ. Καπράλος. Αντικείμενο της συνάντησης, ήταν η μεγάλη καθυστέρηση των έργων έλευσης του τραμ στον Πειραιά και οι  ιδιαίτερα δυσμενείς επιπτώσεις στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο Εμπορικός Σύλλογος μίλησε για θετικό κλίμα στη συνάντηση, η διοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ δεν παρείχε καμία χρονική δέσμευση παράδοσης και λειτουργίας των έργων.

Από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου, εκφράστηκε για ακόμη μια φορά η δυσαρέσκεια του εμπορικού κόσμου για την καθυστέρηση που επιτελείται, παρά την μέχρι σήμερα πρόοδο των έργων. Σαν φυσική συνέπεια, η επισκεψιμότητα εξακολουθεί να είναι μειωμένη και το παρεμπόριο γιγαντώνεται στην πόλη, εντείνοντας παράλληλα την κυκλοφοριακή αναστάτωση, ενώ τονίστηκε η επιτακτική ανάγκη να επανέλθει άμεσα η ομαλή πρόσβαση των πολιτών στον Πειραιά και στην Αγορά της πόλης.

Το μόνο που έκαναν οι εκπρόσωποι της Αττικό Μετρό, ήταν να δηλώσουν ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ξεπεραστούν το συντομότερο τα εμπόδια.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı