You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Καλούν σε παμπειραϊκή συγκέντρωση κατά της Cosco

Καλούν σε παμπειραϊκή συγκέντρωση κατά της Cosco

Καλούν σε παμπειραϊκή συγκέντρωση κατά της Cosco
Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι κάτοικοι της Πειραϊκής κατά της επέκτασης του λιμένα κρουαζιέρας στην περιοχή τους. H Αγωνιστική Κοινοτική Κίνηση Πειραιά “Οχι λιμάνι στην Πειραϊκή” και οι Ενεργοί Πολίτες της Α΄Κοινότητας καλούν τις Δημοτικές και Κοινοτικές κινήσεις, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τις επιστημονικές ενώσεις και τους συλλόγους από τον ευρύτερο Πειραιά σε συγκέντρωση σήμερα στις 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, προκειμένου να οργανώσουν παμπειραϊκή διαδήλωση κατά της Cosco.
Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι “με τη σύμπραξη όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών, το λιμάνι του Πειραιά παραδόθηκε για αποκλειστική εκμετάλλευση στο Κινεζικό κρατικό μονοπώλιο COSCO, το οποίο, με αποικιοκρατικές μεθόδους, οργανώνει την αύξηση της κερδοφορίας του σε βάρος των εργαζομένων, των τοπικών κοινωνιών και της υγείας και της ίδιας της επιβίωσης των κατοίκων των Δήμων γύρω από το λιμάνι (Πειραιάς, Κερατσίνι-Δραπετσώνα, Πέραμα, Σαλαμίνα).
Η μόνη δύναμη που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους είναι οι εργαζόμενοι στο λιμάνι και οι κάτοικοι των Δήμων αυτών με τις κινητοποιήσεις τους”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı