You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Καθαρή η Σαλαμίνα… χωρίς μαγικό ραβδί

Καθαρή η Σαλαμίνα… χωρίς μαγικό ραβδί

Καθαρή η Σαλαμίνα… χωρίς μαγικό ραβδί

Παρελθόν, όχι βεβαίως και τόσο μακρινό, αποτελούν οι εικόνες με τους απέραντους σκουπιδότοπους στη Σαλαμίνα. Με την ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα δημοτική αρχή, έδωσε τέλος στην εικόνα εγκατάλειψης του νησιού αφού φρόντισε μέσα σε μόλις δέκα μέρες για την άμεση απομάκρυνση των απορριμμάτων από όλα τα σημεία. Αυτό που απομένει είναι η περισυλλογή όλων των διάσπαρτων σκουπιδιών που “μετανάστευσαν” πέριξ των χωματερών μέσα σε αγρούς και δασικές περιοχές.

Το αποτέλεσμα ωστόσο, είναι θεαματικό αν σκεφτεί κανείς ότι στα τέλη Αυγούστου η κατάσταση ήταν εφιαλτική με τους σωρούς των απορριμμάτων να έχουν πνίξει, σχεδόν, όλη τη Σαλαμίνα και την απερχόμενη δήμαρχο και τους συνεργάτες της να δηλώνουν πλήρη αδυναμία να κάνουν τα αυτονόητα.

Η αποτελεσματικότητα του νέου δημάρχου αλλά και των εργαζομένων στην Καθαριότητα δείχνει περίτρανα το κενό εξουσίας, την ανικανότητα και την ανεπάρκεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής αλλά και τη μικροψυχία που επέδειξε σε ένα ζήτημα δημόσιας υγείας στερώντας από τους κατοίκους ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον και από τους οικιστές του, ευχάριστες διακοπές.

Οι εικόνες δε που προβλήθηκαν σχεδόν από όλα τα εγχώρια ΜΜΕ, ήταν ένα ακόμη χτύπημα για το ηρωικό νησί που παραδόξως παραμένει συνειδητά από όλες τις κυβερνήσεις υποβαθμισμένο και λεηλατημένο από οχληρές δραστηριότητες.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı