You Are Here: Home » Uncategorized » Κάρτα Aλληλεγγύης από τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά

Κάρτα Aλληλεγγύης από τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά

Κάρτα Aλληλεγγύης από τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά

Για τις ευάλωτες οικονομικά ομάδες 

Μια καλή είδηση ​​και ταυτόχρονα μια σημαντική πρωτοβουλία έρχεται από τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά. Οπως είχαμε προαναγγείλει, στο πλαίσιο στήριξης ευάλωτων οικονομικά ομάδων, ο ΙΣΠ εγκαινιάζει την Κάρτα Ιατρικών Υπηρεσιών που θα παρέχει σε όσους την αποκτήσουν, την δυνατότητα να επισκέπτονται Ιδιωτικά Ιατρεία και Διαγνωστικά Κέντρα πληρώνοντας μόνο ό, τι αναλογεί στις αντίστοιχες υπηρεσίες του Δημοσίου.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΙΣΠ κος Πλατανησιώτης παρουσίασε τις δυνατότητες που έχουν οι πολίτες χρησιμοποιώντας την κάρτα αφού η επίσκεψη σε ιδιωτικό ιατρείο θα κοστίζει 10 ευρώ, η Γενική Αίματος 2,88, η Γενική Ούρων 1,76, 2,26 το Σάκχαρο, η Ακτινογραφία Θώρακος 1,88.

Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης αλλά και ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης ο οποίος μίλησε για μια σημαντική πρωτοβουλία που δίνει τη δυνατότητα στους δημότες να κάνουν φθηνές εξετάσεις για όλες τις ιατρικές ειδικότητες και τους οδοντίατρους με τιμολόγια δημοσίου.

“Με τέτοιους είδους κοινωνικά συμβόλαια μπορούμε να προχωρήσουμε. Είναι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, πολύ σημαντικές για τη χώρα και τις προωθούμε συνέχεια”.

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı