You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » Ισχυροποιείται στη ΝΔ ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης

Ισχυροποιείται στη ΝΔ ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης

Ισχυροποιείται στη ΝΔ ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης

Στις πρώτες θέσεις της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ πλασαρίστηκε ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης. Συγκεκριμένα εξελέγη με 272 ψήφους στη 13 θέση γεγονός αποδεικνύει τη μεγάλη αποδοχή του από τα γαλάζια στελέχη. Σημειώνεται ότι στην ψηφοφορία του 2016 είχε εκλεγεί στην 41η θέση.

«Βαδίζουμε προς τη μεγάλη εκλογική μάχη με αισιοδοξία, επίγνωση και αυτοπεποίθηση» ήταν τα πρώτα λόγια της ομιλίας του Χριστόφορου Μπουτσικάκη από το βήμα του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.
Μια ομιλία ρεαλιστική και συγκεκριμένη  με έμφαση στους τρείς από τους σοβαρότερους πυλώνες της χώρας : την οικονομία, την παιδεία και την ασφάλεια.
Στην παρέμβασή του ο κ. Μπουτσικάκης περιέγραψε το παραγωγικό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα και που αποτελεί πρόταγμα της Νέας Δημοκρατίας : «λιγότεροι φόροι- χαμηλότερες εισφορές» και προσέλκυση νέων επενδύσεων για τη δημιουργία νέων και μόνιμων θέσεων εργασίας καυτηριάζοντας  παράλληλα  την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι  «η ιδεοληπτική τους πολιτική στην οικονομία οδηγεί σε ένα κακέκτυπο παραγωγικό μοντέλο που πηγαίνει την Ελλάδα πίσω».
«Τα πρωτοφανή φαινόμενα ανομίας και η έξαρση της εγκληματικότητας που ζούμε σήμερα, ακόμη και μέσα στα πανεπιστήμια,  αποδεικνύουν ότι και σε αυτό τον τομέα η Ελλάδα είναι μια ακυβέρνητη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτσικάκης και συνέχισε λέγοντας ότι  «η ασφάλεια είναι δικαίωμα των πολιτών και απαραίτητη προϋπόθεση για να ζουν ελεύθερα και να δρουν ανεμπόδιστα σε ένα κράτος-δικαίου».
Ο. κ. Μπουτσικάκης έκλεισε την ομιλία του με έναν αέρα σιγουριάς και αισιοδοξίας τονίζοντας ότι  «με οδηγό τις θέσεις  μας και το κοστολογημένο μας πρόγραμμα θα βάλουμε τέλος στο διχασμό, θα φέρουμε πίσω στην πατρίδα την ξενιτεμένη γενιά και θα ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα πρόσωπα των Ελλήνων».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı