You Are Here: Home » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚA » Ιδού ο 44χρονος ληστής φαρμακείων και ζαχαροπλαστείων σε Περιστέρι και Αιγάλεω

Ιδού ο 44χρονος ληστής φαρμακείων και ζαχαροπλαστείων σε Περιστέρι και Αιγάλεω

Ιδού ο 44χρονος ληστής φαρμακείων και ζαχαροπλαστείων σε Περιστέρι και Αιγάλεω

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες, του 44χρονου που λήστευε φαρμακεία και ζαχαροπλαστεία. Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ληστείας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ΕΓΛΕΝΤΖΕ Χρήστο του Ιορδάνη και της Βασιλικής, γεννηθέντα στις 4-8-1975 στη Νίκαια.

Ο 44ρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, όταν μετέβη στο Α.Τ. της περιοχής του προκειμένου να θεωρήσει το Φύλλο Πορείας της Άδειάς του, καθώς τυγχάνει έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης, όπου εκτίει ποινή κάθειρξης για ληστείες.

Ως προς τον τρόπο δράσης, ο 44χρονος εισέρχονταν στα καταστήματα είτε μεταμφιεσμένος με περούκα είτε φορώντας καπέλο και γυαλιά και προσποιούμενος αρχικά τον πελάτη προέβαινε σε μικρές συναλλαγές. Ακολούθως, και αφού επιβεβαιώνονταν ότι δεν υπάρχει πελάτης στο κατάστημα, με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους και αποσπούσε χρήματα από το ταμείο.

Από τις έρευνες σε όχημα που χρησιμοποιούσε καθώς και σε δύο σπίτια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περούκες και είδη ρουχισμού που φορούσε κατά τη διάρκεια των ληστειών κατά την περίοδο που είχε άδεια.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı