You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ιδού ο πλήρης νομικός “οδηγός” που διανέμεται στους λαθρομετανάστες!

Ιδού ο πλήρης νομικός “οδηγός” που διανέμεται στους λαθρομετανάστες!

Ιδού ο πλήρης νομικός “οδηγός” που διανέμεται στους λαθρομετανάστες!

“Ολα οργανωμένα και καλοπληρωμένα”. Με αυτό το σχόλιο ο τέως βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, συνοδεύει το αναρτημένο στο facebook του φυλλάδιο με όλες τις νομικές οδηγίες που παρέχονται στους λαθρομετανάστες οι οποίοι καταφθάνουν στη χώρα μας.

Στο φυλλάδιο παρέχονται όλα τα στοιχεία σχετικά με τους φορείς νομικής βοήθειας, τον ορισμό και την υποβολή αίτησης διεθνούς προστασίας, την αξιολόγηση ευαλωτότητας, την αίτηση και τη συνέντευξη ασύλου, τη δυνατότητα προσφυγής στην περίπτωση που αυτή ακυρωθεί. Παρέχει επίσης, πληροφορίες και για τα δικαιώματα όλων όσοι μπαίνουν από το “παράθυρο” στην Ελλάδα,  όπως: το δικαίωμα της μη επανεισδοχής στην Τουρκία μέχρι την ολοκλήρωση της εξέτασης της αίτησης ασύλου, το δικαίωμα της στέγασης, τροφής, νομικής, ιατρικής και ψυχοκοινωνικής συνδρομής, το δικαίωμα στην εργασία, στην κοινωνική ασφάλιση και την εκπαίδευση.

Ποιος ή ποιοι βρίσκονται πίσω από την παροχή των νομικών οδηγιών προς τους λαθρομετανάστες; Ποιος ή ποιοι χρηματοδοτούν τις ΜΚΟ και ποιος ο πραγματικός τους ρόλος και σκοπός; Ποιοι ποντάρουν στην αλλοίωση του ελληνικού στοιχείου και τον αφανισμό της Ελλάδας; Και τέλος, πότε θα ενεργοποιηθεί στα σοβαρά η ελληνική κυβέρνηση και θα λάβει μέτρα θωράκισης της χώρας μας από τη νέου τύπου επίθεση που δέχεται εξ ανατολάς;

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı