You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ιδού ο “δράκος” του Περιστερίου

Ιδού ο “δράκος” του Περιστερίου

Ιδού ο “δράκος” του Περιστερίου

Στη δημοσιότητα δίνονται τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 40χρονου παιδόφιλου από το Περιστέρι ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τη στιγμή που είχε επιβιβάσει ανήλικο στο αυτοκίνητό του με σκοπό να τον αποπλανήσει.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Λεβέντο Φίλιππο του Ιωάννη και της Λαμπρινής σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απόπειρας αποπλάνησης παιδιού και της προσελκύσεως παιδιού για γενετήσιους λόγους.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, τρίμηνης διάρκειας, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζονται ο αριθμός 11188, το e-mail ccu@cybercrimeunit.gov.gr και η εφαρμογή (application) για smartphones CYBERKID, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı