You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Θ. Δρίτσας: Παγιδευμένοι οι ναυτικοί μας στα ποντοπόρα πλοία

Θ. Δρίτσας: Παγιδευμένοι οι ναυτικοί μας στα ποντοπόρα πλοία

Θ. Δρίτσας: Παγιδευμένοι οι ναυτικοί μας στα ποντοπόρα πλοία

Ερώτηση για τους παγιδευμένους ναυτικούς στα ποντοπόρα πλοία λόγω της πανδημίας κατέθεσαν στη Βουλή 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και ο Θοδωρής Δρίτσας.

Στην ερώτηση ανέφεραν ότι “σύμφωνα με επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα που αναδεικνύουν το θέμα, αλλά και με συνεντεύξεις τύπου και δημόσιες δηλώσεις αρμοδίων Υπουργών και παραγόντων της Ελληνικής και διεθνούς ναυτιλίας, περισσότεροι από 300.000 ναυτικοί διαφόρων ειδικοτήτων μεταξύ των οποίων και πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες πληρώματα ποντοπόρων πλοίων, παραμένουν εγκλωβισμένοι σε πλοία και λιμάνια και δεν μπορούν να αντικατασταθούν λόγω της πανδημίας και να επιστρέψουν στις πατρίδες τους .

Υπηρετούν ενώ έχει λήξει η σύμβασή τους, χωρίς αντικατάσταση, εξαιτίας διαδικαστικών προβλημάτων (visa, διαβατήρια κ.ά.) και προβλημάτων στις πτήσεις,  δεδομένου ότι μπορεί κάποιες πτήσεις να ξεκίνησαν  αλλά οι αεροπορικές συνδέσεις εξακολουθούν να μην είναι επαρκείς. Ταυτόχρονα συνάδελφοί τους, που περιμένουν να ναυτολογηθούν, αντιμετωπίζουν προβλήματα βιοπορισμού”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı