You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » Θ.Δρίτσας: “Κύριε Κούγια περαστικά και θα τα πούμε…”

Θ.Δρίτσας: “Κύριε Κούγια περαστικά και θα τα πούμε…”

Θ.Δρίτσας: “Κύριε Κούγια περαστικά και θα τα πούμε…”

Μετά την ανακοίνωσή του σχετικά με την κατάθεση μήνυσης και αγωγής κατά του Αλέξη Κούγια σχετικά με το τραγικό δυστύχημα στη θαλάσσια περιοχή της Πέρδικας, το 2016, και τη δήλωση του δικηγόρου για τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, ο Θοδωρής Δρίτσας, επανήλθε τονίζοντας τα εξής:
«Μετά τη νέα δήλωση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια από θάλαμο νοσοκομείου στον οποίο όπως ο ίδιος ανακοίνωσε νοσηλεύεται επί 15νθήμερο, κάτι το οποίο μέχρι σήμερα αγνοούσα, το πρώτο και βασικό που έχω να πω αυτή τη στιγμή, είναι να ευχηθώ ανθρώπινα και ειλικρινά, περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.
Όταν με το καλό εκείνος θα είναι υγιής και ενεργός, θα μετρήσουμε όχι τον ίσκιο μας αλλά το μπόι μας. Σκέπτομαι μάλιστα να του προτείνω τη συνέντευξη τύπου που προανήγγειλε να την δώσουμε από κοινού και κατ’ αντιπαράσταση. Για την ώρα, όμως, μόνο περαστικά!».

Χθες ο κος Δρίτσας, σε ανακοίνωσή του ανέφερε τα εξής:
«Έξι χρόνια κάνω υπομονή και δίνω τόπο στην οργή, απέναντι στα μυθεύματα του άθλιου συκοφάντη δικηγόρου Αλέξη Κούγια, για τη δήθεν συγκάλυψη εκ μέρους μου των υπεύθυνων του τραγικού δυστυχήματος στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Μονή και στην Πέρδικα της Αίγινας, την 16η Αυγούστου 2016. Τις ίδιες συκοφαντίες επιμένει να εκτοξεύει και εναντίον του τότε Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχου Σταμάτη Ράπτη. Επέλεξα από τότε να «λογοδοτήσω» στη Βουλή των Ελλήνων, με πολυσέλιδη, εκτενή και πλήρως τεκμηριωμένη απάντησή μου στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, απάντηση την οποία και δημοσιοποίησα.
Κανείς δεν μπορεί να τυμβωρυχεί με προσωπικές σκοπιμότητες απέναντι στα τραγικά θύματα του εγκληματικού όντως δυστυχήματος και βέβαια, συμφωνώ κι εγώ ότι, η ελάχιστη δικαίωση είναι οι αποζημιώσεις που σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση Κούγια, επιδίκασαν τα ελληνικά δικαστήρια.
Δε μου μένει όμως πλέον καμία άλλη επιλογή, παρά να προχωρήσω σε μήνυση και αγωγή εναντίον του άθλιου συκοφάντη Αλέξη Κούγια. Η νοοτροπία και οι αξίες μου όλα αυτά τα χρόνια, με οδηγούσαν στο να αποφύγω αυτήν την κίνηση, αλλά τελικά ήταν λάθος μου που δεν το έκανα από τότε».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı