You Are Here: Home » Uncategorized » Θωρακίζεται η αντιπλημμυρική προστασία της Νίκαιας 

Θωρακίζεται η αντιπλημμυρική προστασία της Νίκαιας 

Θωρακίζεται η αντιπλημμυρική προστασία της Νίκαιας 

Η αντιπλημμυρική προστασία της Νίκαιας θωρακίζεται μετά από  χρηματοδότηση της Περιφέρειας και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα δυο χρόνια. Το συγκεκριμένο έργο προϋπολογισμούν 18.600.000  ευρώ  είναι ουσιαστικό για τον οικιστικό ιστό και θα περιλαμβάνει το καταργημένο νεκροταφείο της Νεάπολης και νοτιότερα.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το συγκεκριμένο έργο καθοριστικής σημασίας για την ασφάλεια των δημοτών, δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας η οποία έχει αναλάβει και την εκτέλεσή του. Τα αυξανόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι απόρροια της κλιματικής αλλαγής και θα εμφανίζονται όλο και πιο συχνά. Ήταν λοιπόν επιτακτική ανάγκη η λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας των δημοτών μας.  Οι νέοι αγωγοί ομβρίων θα αποτρέψουν τον κίνδυνο της πλημμύρας στο πιο προβληματικό κομμάτι της πόλης. Και αυτό το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών μας για βιώσιμη ανάπτυξη. Εφαρμόζοντας μια προληπτική στρατηγική αντιμετώπισης των πλημμυρών , οι υλικές ζημιές περιουσιών και υποδομών στην πόλη μηδενίζονται». 

Πιο συγκεκριμένα η αντιπλημμυρική προστασία, αφορά σε δύο μεγάλες περιοχές της Νίκαιας που η πρώτη περιλαμβάνεται στις οδούς Αναπαύσεως – Μουσών – Κοραή – Γρ. Λαμπράκη – Ατταλείας και η δεύτερη στις οδούς Γρ. Λαμπράκη – Παρνασσού – 28ης Οκτωβρίου – Π. Ράλλη – Χρ. Σμύρνης – Οδυσσέως – Κομνηνών – Αχιλλέως – Πατρόκλου–Μιαούλη–Ατταλείας.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı