You Are Here: Home » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚA » Θερμά συγχαρητήρια στο Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου και τον Υποδιοικητή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά

Θερμά συγχαρητήρια στο Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου και τον Υποδιοικητή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά

Θερμά συγχαρητήρια στο Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου και τον Υποδιοικητή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά
Συνέλαβαν 23χρονο άνδρα για βιασμό στην περιοχή του Πειραιά –
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά προβάλλει και συγχαίρει δημόσια το προσωπικό του Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου, τον Υποδιοικητή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά (ευρισκόμενος μάλιστα εκτός υπηρεσίας), αλλά και όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και τους συναδέλφους, όπου έπειτα από άριστη συνεργασία και επαγγελματισμό κατόρθωσαν και συνέλαβαν 23χρονο άνδρα για βιασμό στην περιοχή του Πειραιά.

“Ειδικότερα, ο δράστης αναζητούσε τα θύματά του ανώνυμα εκμεταλλευόμενος τα social media και προσέγγιζε άγνωστα κορίτσια και τα ανάγκαζε να τον συναντήσουν χρησιμοποιώντας την πειθώ κι εν συνεχεία την απειλή.

Πρέπει η κοινωνία να γνωρίζει ότι το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. παρά τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και μέσα, την καταπόνησή του από την τεράστια έλλειψη σε δυναμικό στις υπηρεσίες, υπερβάλλει εαυτόν για την ασφάλεια του πολίτη.

Επιβάλλεται, η πολιτική και φυσική ηγεσία και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, επιτέλους να δώσουν άμεσα λύσεις στα τρέχοντα και σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το αστυνομικό προσωπικό και ιδιαίτερα αυτά των ελλείψεων τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı