You Are Here: Home » ΑΡΘΡΑ - ΓΝΩΜΕΣ » Η Τalk polls κάνει το ντεμπούτο της

Η Τalk polls κάνει το ντεμπούτο της

Η Τalk polls κάνει το ντεμπούτο της

Talk polls. Πρόκειται για το νέο επαγγελματικό μας βήμα το οποίο άλλωστε είναι συναφές με τη μέχρι σήμερα παρουσία και δράση μας στον χώρο των ΜΜΕ. Είναι η νέα εταιρεία δημοσκοπήσεων με έδρα τον Πειραιά που στόχο δεν έχει – και θα το διαπιστώσετε κι εσείς – τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης αλλά την καταγραφή και έκφρασή της με αξιόπιστα επιστημονικά εργαλεία και απόλυτη εγκυρότητα την οποία εγγυάται η επιστημονική κατάρτιση του πολιτικού ερευνητή – αναλυτή Μιχάλη Γιατράκου, κατόχου master στις πολιτικές επιστήμες από το Suffolk University of Boston.

Η Talk polls ήρθε για να ανατρέψει την αρνητική άποψη που δυστυχώς, έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια στην κοινή γνώμη σχετικά με την αυθεντικότητα των ευρημάτων των δημοσκοπήσεων που τους παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ.

Η Talk polls είναι η προσιτή εταιρεία δημοσκοπήσεων που απευθύνεται σε όλους,  πολιτικούς φορείς, πολιτικά πρόσωπα, Τοπική Αυτοδιοίκηση που θέλουν να κάνουν τη δική τους μέτρηση για να καταγράψουν τις τάσεις του εκλογικού σώματος, να διαμορφώσουν τη στρατηγική τους και να δρομολογήσουν λύσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Απευθύνεται όμως, και σε όλους τους επαγγελματίες που θέλουν να «οσμιστούν» το κλίμα της αγοράς και να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματά τους.

Η Τalk polls κάνει το ντεμπούτο της στις σελίδες της Εν Πειραιεί την Τρίτη 29 Μαΐου στη φιλόξενη ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ του Γιώργου Μιχαλόπουλου, με την πρώτη δημοσκόπηση για τον Δήμο Πειραιά. Εγκυρη, αξιόπιστη με τα ευρήματα όπως έχουν!

 

Μιχάλης Χάνδακας

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı