You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Η Τιμία Κάρα του Αγίου Γεδεών στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου

Η Τιμία Κάρα του Αγίου Γεδεών στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου

Η Τιμία Κάρα του Αγίου Γεδεών στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου

Την Ιερά Κάρα του Αγίου Νεομάρτυρος Γεδεών, πολιούχου Τυρνάβου υποδέχθηκε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς χθες Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, συμπολιούχου Πειραιώς.

Το Ιερό Σέβασμα, το οποίο υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, κόμισε στην τοπική Εκκλησία ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιερώνυμος, ο οποίος χοροστάτησε στη Δοξολογία που τελέστηκε μετά την υποδοχή της Τιμίας Κάρας.

Ο κ.Σεραφείμ, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης κ.Ιερώνυμο για την ιδιαίτερη αυτή Ευλογία σε αυτή την δύσκολη εποχή «που μαστίζεται  από πολυειδείς κρίσεις», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 παραμονή της εορτής, στις 18:30 θα τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός Χοροστατούντος του κ.Σεραφείμ και στις 22:00 θα αρχίσει η τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας.

Τη Δευτέρα το πρωί, ανήμερα της μεγάλης εορτής του πολιούχου των ναυτικών, αφού τελεστεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Ιερουργούντος του Μητροπολίτου Πειραιώς, στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και του Λειψάνου του Αγίου πέριξ του Ιερού. Στις 17:00 θα ψαλεί ο Μεθέορτος Εσπερινός.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı