You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » “Η ΝΔ δεν δικαιούται να ομιλεί για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη”

“Η ΝΔ δεν δικαιούται να ομιλεί για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη”

“Η ΝΔ δεν δικαιούται να ομιλεί για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη”

Σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με τις παρεμβάσεις της ΝΔ στη Δικαιοσύνη προκειμένου να στηθεί η σκευωρία κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Αρχικά, απάντησε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Ν. Δένδια περί δοσίλογων, σημειώνοντας ότι δεν δικαιούνται να μιλούν αυτοί που είχαν ως πρόεδρο τον γιο του κατοχικού πρωθυπουργού Ράλλη, τον οποίο μάλιστα υπερασπιζόταν.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι η ΝΔ δεν δικαιούται να ομιλεί για παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη.

Αναφέρθηκε συνοπτικά στο χρονικό της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής, επισημαίνοντας το πόρισμα – εξπρές Βουρλιώτη και το email του ανακριτή Γεωργουλέα (που προφυλάκισε παράνομα τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής), ο οποίος στις 27 Σεπτεμβρίου στις 18:20 το απόγευμα δήλωνε σε συνάδελφό του ότι την προηγούμενη ημέρα βρισκόταν σε σύσκεψη στο υπουργείο Δικαιοσύνης!

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην κατ΄ επανάληψη ομολογουμένη και μέσα στην Βουλή παρέμβαση Αθανασίου την ώρα της ανάκρισης, στην συνέντευξη Σαμαρά στον Πρετεντέρη που δήλωσε ανερυθρίαστα: “Αν ήθελα θα μπορούσα θα μπορούσαν να πάρω τηλέφωνο να τους πω, κρατήστε τους. Αλλά αυτό δεν το έκανα, τουλάχιστον στην αρχή”.

Περιέργως όσοι δικαστικοί διαχειρίστηκαν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ανελίχθηκαν επί κυβέρνησης Σαμαρά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά, με το οποίο έδινε εντολή για την παράνομη προφυλάκιση τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής και το βίντεο Μπαλτάκου, όπου εξιστορείται ολόκληρη η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

“Όταν θίγεται η δικαιοσύνη, δεν έχει σημασία ποιος θίγεται” επισήμανε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Αποκάλυψε επίσης ότι σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες, όταν τελείωσε η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, σειρά θα έπαιρνε ο ΣΥΡΙΖΑ με την εμπλοκή 2 βουλευτών του κόμματος στην επίθεση στις Σκουριές.

Επισήμανε την σιγή Μητσοτάκη για τον Παπασταύρου που υποδηλώνει πρόθεση συγκάλυψης στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Από πού βρήκε άραγε ο Παπασταύρου 3,5 εκατ. ευρώ για την εγγύηση; Στα θαλασσοδάνεια τραπεζών υπάρχουν και δάνεια μεγαλοδημοσιογράφων και βουλευτών. Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει υπέρογκα χρέη που δεν θα τα ξεπληρώσει ποτέ.

“Η δικαιοσύνη πρέπει να θωρακιστεί, για να είναι πραγματικά ανεξάρτητη” σημείωσε με έμφαση, συμπληρώνοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε ασχολήθηκε σοβαρά με την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı