You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » “Η Νίκαια ξεπέρασε τον εαυτό της…”

“Η Νίκαια ξεπέρασε τον εαυτό της…”

“Η Νίκαια ξεπέρασε τον εαυτό της…”

Δεν έχει ξαναγίνει στη Νίκαια κάτι τόσο μεγάλο και εντυπωσιακό. Η παρέλαση των αρμάτων στην 7ης Μάρτη προσέλκυσε πολίτες όλων των ηλικιών σκορπίζοντας χαρά, γέλιο και διασκέδαση. “Όταν ξεκινήσαμε πριν από τέσσερα χρόνια το Καρναβάλι στη Νίκαια, φανταζόμασταν ότι θα χρειαστούν αρκετά χρόνια για να αποκτήσει ο κόσμος καρναβαλική παιδεία και δράση. Και είναι τόσο ευχάριστο που πέσαμε έξω…” τόνισε ο Δήμαρχος προσθέτοντας ότι το σημερινό Καρναβάλι της Νίκαιας ήταν ένα Καρναβάλι με φαντασία, ενέργεια και καλή διάθεση, που πιστέψτε με, μόνο λίγα έχουν σε αυτή τη χώρα”.


Ο δήμαρχος επιβράβευσε τα σχολεία και τους συλλόγους της πόλης, τους Καρναβαλιστες, τους εθελοντές και τις υπηρεσίες του Δήμου που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
“Μέσα σε τέσσερα μόλις χρόνια φτάσαμε στο πιο υψηλό επίπεδο.
Την επόμενη Κυριακή ο Ρέντης πρέπει να αποδείξει ότι παραμένει το κορυφαίο Καρναβάλι της Αττικής… Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη εβδομάδα για να κλείσουμε το 25ο Καρναβάλι Νίκαιας Ρέντη” κατέληξε ο Δήμαρχος απευθύνοντας πρόσκληση στους πολίτες όλου του λεκανοπεδίου.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı