You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Η Νίκαια και ο Ρέντης συνδέονται με νέα γραμμή

Η Νίκαια και ο Ρέντης συνδέονται με νέα γραμμή

Η Νίκαια και ο Ρέντης συνδέονται με νέα γραμμή

Η δωρεάν Δημοτική Συγκοινωνία επεκτείνεται

Ένα λογικό αίτημα, μια πραγματική ανάγκη στη μετακίνηση των πολιτών, που κυρίως λόγω των μνημονιακών και οικονομικών περιορισμών καθυστερούσε, λύνεται σήμερα με τον καλύτερο τρόπο.
Με τη λειτουργία της Γραμμής 2, από προχθές 22 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος επεκτείνει τη Δημοτική Συγκοινωνία και ενώνει τη Νίκαια με τον Ρέντη.
Η κυκλική διαδρομή που θα πραγματοποιούν τα λεωφορεία του Δήμου, θα διευκολύνει τη γρήγορη, ασφαλή και δωρεάν μετακίνηση των δημοτών, στο εσωτερικό της πόλης.
Η διαδρομή συνδέει μεταξύ τους τα πιο επίκαιρα σημεία και υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων.
Η νέα κυκλική Γραμμή 2, Νίκαια – Ρέντης – Νίκαια, έρχεται να προστεθεί στην Γραμμή 1 που λειτουργεί από το 1995 στο Ρέντη.
Θα συνεχίσουμε, με τη Γραμμή 3 που θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τη Νίκαια και θα λειτουργήσει ταυτόχρονα με το νέο σταθμό του ΜΕΤΡΟ μέσα στο 2019, ο οποίος θ’ αποτελέσει τον πόλο γύρω από τον οποίο θα διαρθρωθούν οι Δημοτικές Συγκοινωνίες.
Με τον τρόπο αυτό, ολοκληρώνεται ένα πλήρες δίκτυο δημόσιων και δημοτικών μέσων σε όλο το Δήμο.
Από το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Ν. Φάληρο και τον σταθμό του Προαστιακού στο Ρέντη, το ΜΕΤΡΟ στη Νίκαια, τον ΟΑΣΑ, τον ΗΛΠΑΠ και τη Δημοτική μας Συγκοινωνία σε πλήρη ανάπτυξη, η πόλη κατακτά πλέον το σύγχρονο και οικονομικό τρόπο μετακίνησης που έχει ανάγκη.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı