You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » “Η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα απέραντο “hot spot”

“Η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα απέραντο “hot spot”

“Η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα απέραντο “hot spot”

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο “Παρασκήνιο”: Η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα απέραντο “hot spot”

O Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο “Παρασκήνιο”

Για το λαθρομεταναστευτικό, την Θράκη και το υπό ίδρυση νέο δεξιό κόμμα απάντησε ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην εφημερίδα “Παρασκήνιο” και τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαδόπουλο.

Διόλου ανήσυχος για το υπό ίδρυση δεξιό κόμμα εμφανίζεται ο Νίκος Μιχαλολίακος, λίγες ημέρες μετά το συνέδριο της Χρυσής Αυγής. «Είναι τελείως διαφορετικό το κοινό στο οποίο απευθύνεται η Χρυσή Αυγή», δηλώνει στο «Π» ο Γ.Γ. του Λαϊκού Εθνικιστικού κόμματος και προσθέτει ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρουν δικούς μας ψηφοφόρους».

«Αυτοί που πιστεύουν ότι μπορεί το νέο κόμμα να αντλήσει ψήφους από εμάς, δείχνουν πως δεν ξέρουν τις ιδέες και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, ιδέες που δεν είναι καθόλου συντηρητικές, καθόλου φιλελεύθερες, ενώ κινούνται καθαρά σε έναν λαϊκό και εθνικιστικό χώρο. Από τους μόνους που μπορεί να κόψει ψήφους το νέο κόμμα είναι από τη Νέα Δημοκρατία που μετατοπίζεται προς το κέντρο», προσθέτει ο κ. Μιχαλολιάκος.

Την ίδια ώρα, εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχος από τις εξελίξεις στο μέτωπο του προσφυγικό – μεταναστευτικού, τονίζοντας πως «αμφισβητώ ότι υπάρχει προγραμματισμός από την κυβέρνηση, υπάρχει ένα ατελείωτο χάος. Με ανησυχεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ένα ατελείωτο hot spot. Ήδη έχουν δημιουργηθεί καταστάσεις που ξεπερνούν κάθε όριο τόσο στο λιμάνι του Πειραιά, όσο και στην Ειδομένη. Μία κατάσταση απαράδεκτη, όπου αποδείχθηκε ότι αυτοί οι άνθρωποι ήξεραν μόνο να ανοίξουν τα σύνορα και τίποτε πέραν αυτού».

Στη συνομιλία με το «Π», ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής εκφράζει τους προβληματισμούς του για το επίπεδο της ασφάλειας στη χώρα, μη κρύβοντας την αγωνία του για ένα ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα με τη σφραγίδα του μουσουλμανικού φονταμενταλισμού. «Δεν είμαι ικανοποιημένος από τα μέτρα ασφαλείας στη χώρα. Μην ξεχνάτε ότι το έχουν πει και ενδοκυβερνητικοί παράγοντες, ότι είναι πολύ πιθανό μέσα σε αυτούς που έχουν έρθει ως πρόσφυγες -αν και αμφισβητώ τον όρο πρόσφυγες γιατί δεν ήρθαν στην Ελλάδα από εμπόλεμη ζώνη αλλά από την Τουρκία που δεν βρίσκεται σε πόλεμο, άρα είναι λαθρομετανάστες- ότι θα υπάρχουν και πυρήνες τζιχαντιστών. Άλλωστε είναι γνωστό ότι πολλοί απ’ αυτούς που πρωταγωνίστησαν στις δύο αιματηρές επιθέσεις στην Ευρώπη, είχαν περάσει και από την Ελλάδα».

«Οι Πομάκοι είναι Έλληνες»

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος προαναγγέλλει μέσω του «Π» μεγαλύτερη δραστηριοποίηση του εθνικιστικού κόμματος στη Θράκη, κάνοντας λόγο για «μία περιοχή που ανησυχεί όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε Έλληνα πατριώτη. Είναι γεγονός ότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια υπάρχει μία συνεχώς κλιμακούμενη τουρκική προπαγάνδα, η οποία έχει πάρει και τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης μέσω μίας τουρκικής τράπεζας που υπάρχει και έχει κατορθώσει να ελέγχει ένα σημαντικό τμήμα της οικονομικής ζωής στη Θράκη. Με ανησυχεί η κατάσταση και πιστεύω ότι είναι εθνικό έγκλημα που έχουμε εγκαταλείψει τους Πομάκους, που δεν έχουν καμία σχέση με την Τουρκία, αλλά είναι Έλληνες εξισλαμισμένοι κάποιους αιώνες πίσω και αποτελούν εντελώς ξένο σώμα από την Τουρκία. Πρέπει το ελληνικό κράτος να στρέψει την προσοχή του σε αυτούς τους ανθρώπους».

Τέλος, χαρακτηρίζει «κοκορομαχία που δεν μας έκανε σε τίποτα σοφότερους» τη συζήτηση της Τρίτης στη Βουλή και προσθέτει πως «σε ότι μας αφορά μας έδωσε την ευκαιρία να αναδείξουμε τις τερατώδεις πολιτικές παρεμβάσεις που έγιναν στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, που τώρα βρίσκεται στο στάδιο της δίκης».

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı